Solliciteer

Wagner speelt in op de grote maatschappelijke aandacht voor vitaliteit en gezondheid. De Executive MBA Sport Management breidt zich uit naar sport én health. De nieuwe MBA werd door prof. drs. Philip Wagner onthuld tijdens de Alumni Meeting Sport Management op Papendal. De Executive MBA Sport & Health is NVAO geaccrediteerd als algemene bedrijfskundige MBA. Voortaan wordt de insteek gemaakt op het domein sport en health. Aanleiding voor deze uitbreiding is het sportakkoord, het preventieakkoord, de transitie in de sport en e-health. Er is een ontschotting van branches, beleidsgebieden en financiering gaande. In toenemende mate komt er meer verantwoordelijkheid bij het individu te liggen.

“De nieuwe generatie managers en bestuurders moeten een open blik hebben en de talent pipeline moet niet alleen van het veld komen. Wij willen daar met de Executive MBA Sport & Health zelf graag een rol in spelen.”
Prof. drs. Philip Wagner

De Executive MBA Sport & Health brengt een groep getalenteerde professionals met een affiniteit in sport en health samen onder leiding van gerenommeerde docenten. Je gaat je primair focussen op leiderschap, ondernemerschap en innovatie. Want het zijn deze competenties, de het succes van de sport- en health professional én de sport- en health organisatie van morgen bepalen. Ook technologie, internationalisering, competentiemanagement, wetenschapsfilosofie en organisatiekunde vormen belangrijke accenten in het veelomvattende programma.

Meer weten? Klik hier