Solliciteer

21 maart vindt in de Amsterdam ArenA het 3e Cruyff Foundation Seminar plaats. Ben jij geïnteresseerd in het belang van sport voor lichaam en brein? Dan mag je dit inspirerende seminar niet missen! Vanuit het thema ontwikkeling wordt een aantal boeiende cases voorgelegd en het forum met Johan Cruijff en Prof. Dr. Erik Scherder biedt ruimte voor het stellen van vragen.   

Deelsessie Cruyff Courts of Aangepast Sporten (kies voor één van beide sessies) Woon de presentatie bij van John “The Bull” Sibeko (WorldCoach KNVB) en Frank van Eekeren (USBO) over de legacy van het WK Voetbal in Zuid-Afrika en de impact van het Orange Cruyff Court in Johannesburg. Of luister naar een inspirerend verhaal van André Cats (NOC*NSF) over talentontwikkeling, topsport en de Paralympische Spelen in Londen en Sochi. Beide sessies worden afgesloten met een interactieve discussie tussen panelleden en publiek.  

Het forum staat onder leiding van Humberto Tan met Johan Cruijff en Erik Scherder. Humberto Tan sluit de dag af met een interactief forum met Johan Cruijff en Erik Scherder als gasten. Natuurlijk worden ‘De 14 van Johan 2014’ als de nieuwe ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation gepresenteerd. 

Tijd       Programma
10.00        Ontvangst
10.30       Opening door Carole Thate (directeur Cruyff Foundation)
11.00       Prof. Dr. Erik Scherder (VU) over belang van bewegen voor je brein
11.45       Lunch
12.45       Deelsessies (1. Cruyff Courts of 2. Aangepast sporten)
14.30       Forum met Humberto Tan, Johan Cruijff en Prof. Dr. Erik Scherder
15.00       Presentatie van ‘De 14 van Johan 2014’
15.15       Borrel
16.15       Einde Cruyff Foundation Seminar 2014

Doelgroep
Geïnteresseerden en betrokkenen in de sport zoals sportbuurtwerkers, welzijnswerkers, vakdocenten LO, combinatiefunctionarissen, beleidsmedewerkers gemeenten, sportverenigingen, BVO’s, betrokkenen in de aangepaste sport, fysio- en revalidatietherapeuten, sportservices, sportcoaches en (aangepaste) sporters. 

Toegangsprijs Cruyff Foundation Seminar
Reguliere gasten: € 50,-
Studenten:          € 40,- 
Deze prijs is inlusief een drankje bij ontvangst, lunch, versnapering, borrel ter afsluiting, P-kaart (indien gewenst) en het boek ‘Uitspraken’ van Johan Cruijff t.w.v. €19,95. 

Wil je meer informatie over dit seminar? Kijk dan op de website van de Cruyff Foundation:  http://www.cruyff-foundation.org/cruyff-foundation-seminar-2014/