Solliciteer

Hou jij ook van zon, sneeuw en feesten samen met 200 andere Young Professionals? Dan hebben we voor jou een topevenement!
In 2014 is het de 6e jaargang dat ALPIO in samenwerking met ICA, en A-Way Events, DE Winter Weekenden voor Young Professionals organiseert.
14 t/m 16 maart verzorgen we een weekend vol met leuke activiteiten en feesten in het veelzijdige en sneeuwzekere Fieberbrunn/St. Johann Oostenrijk

Wat maakt deze reis zo speciaal?

Overdag kun je heerlijk skien/snowboarden prachtige pistes van het off-piste walhalla Fieberbrunn of deelnemen aan diverse activiteiten zoals; lessen op verschillende niveaus, skisafari, freesride, carving en off-piste clinic’s. De eerste dag beginnen we gelijk met een ski safari, iedereen mag hier gratis aan deelnemen. Tijdens deze safari laten we je het skigebied zien, gaan we gezamenlijk lunchen en heb je de kans om de andere deelnemers te leren kennen. 

Na een dag genieten op de pistes, verzamelen we voor de après-ski. Naast het hotel bevindt zich de après-ski bar Biwak op vrijdag aan het eind van de middag gaan we met z’n allen après-skien. We nemen onze eigen dj’s mee, zij brengen jouw après-ski feest tot een hoogtepunt! Op zaterdagavond organiseren we het inmiddels legendarische thema feest. Wat de dresscode voor dit jaar is, blijft nog even geheim.

Ontmoet andere Young Professionals en maak nieuwe vrienden.

Deze reis is ideaal om je collega’s beter te leren kennen, maar ook Young Professionals van andere bedrijven. De Winter Weekenden voor Young Professionals staan garant voor het leggen van een hoop nieuwe contacten en reeds bestaande te intensiveren. Tijdens de reis worden diverse leuke activiteiten georganiseerd om dit nog eens te bevorderen. Onze doelstelling is jullie een onvergetelijke reis te bezorgen, waar je nog met veel plezier op zult terugkijken. 

Kortom er is voor iedereen genoeg te doen en te beleven tijdens deze reis. 

Wil jij ook een lekker lang weekend in de sneeuw, vol fun activiteiten, feesten en een geweldige atmosfeer? BOEK dan snel en jouw winter wordt onvergetelijk! 
Bekijk dit Youtube filmpje voor een impressie van onze laatste reis of neem een kijkje in onze galerij voor een foto impressie van afgelopen jaren.

Voor meer informatie kijk op http://alpio.nl/nl/aanbod/boeken/87-wwyp-2014-fieberbrunn#images