Solliciteer

Je ziet dat de professionalisering in de paarden wereld in volle gang is. Begrijpelijk, want de concurrentie neemt toe. Bedrijven worden marketingorganisaties en de vraag ‘hoe profileer je een hippisch bedrijf’ is actueel.
Moderne bedrijven zien in dat een goed opgeleide sportmarketeer het verschil kan maken. Dan biedt de Deeltijdopleiding Commerciële Economie Sportmarketing van Avans Hogeschool in Breda dé oplossing.

HBO Commerciële Economie Sportmarketing in deeltijd is een opleiding voor ambitieuze mensen die sport-minded zijn. Onze studenten bedrijven hun sport intensief en/of zijn werkzaam in de sportwereld. Zij volgen op één dag per week, nl. woensdagmiddag en -avond college, zodat de opleiding goed met werk en/of sport te combineren is.

Je leert je commercieel denken ordenen in deze brede opleiding waarin vakken als marketing, management en communicatie de boventoon voeren. Na het voltooien van de opleiding mag je jezelf Bachelor of Commerce noemen.
De brede economische opleiding is geheel toegespitst op de sportmarkt en is gericht op commerciële functies binnen en buiten de sportwereld. De opleiding werkt met praktijkdocenten die hun werk in de sportmarkt combineren met het docentschap, zoals sportmarketeers, sportmanagers en ex-topsporters. Je zit in een groep met andere (top)sporters en mensen die werkzaam zijn in de sport. Toetsing vindt plaats aan de hand van praktijkopdrachten in het werkveld.

Graag maken wij jullie attent op onze aanwezigheid op Indoor Brabant van 20 t/m 23 maart 2014. Op onze stand kunnen onze docenten en studenten jullie alles over de opleiding kunnen vertellen.

Esther Fijneman, programma manager, heet jullie van harte welkom.  Je kunt haar ook bereken op: tel.076 5250701, e-mail: eim.fijneman-wegman@avans.nl.