Solliciteer

In de periode van 24 juli tot en met 8 augustus worden op de Erasmus Universiteit de European Universities Games 2014 gehouden. De EUG2014 zijn het grootste multisportevenement voor Europese studenten.  Het is een enorme eer dat deze spelen op de Erasmus Universiteit in Rotterdam gehouden worden, zeker in het kader van het 100-jarig bestaan. Tijdens deze spelen zullen ruim 3000 sporters meedingen om de prijzen.

De organisatie verheugd zich er niet alleen op om u als toeschouwer te mogen ontvangen, maar nodigt u ook graag uit om deze spelen tot een succes te maken door mee te werken als vrijwilliger. Voor de periode van 24 juli tot en met 8 augustus zoekt de EUG nog tal van vrijwilligers: van vlaggendragers tot cateringmedewerkers en van EHBO-specialisten tot gastvrouwen- en heren.

Wilt u ons helpen om dit internationale spektakel tot een ongekend succes maken? Meldt u dan nu aan als vrijwilliger op  http://eugames2014.eu/volunteer-opportunities/.

Alle vrijwilligers ontvangen:

–          een uniek vrijwilligersshirt
–          eten en drinken tijdens werkdagen
–          een EUG2014-vrijwiligerscertificaat

Daarnaast maakt u kans op unieke prijzen:

–          Een geheel verzorgde trip naar de bestemming van de volgende EUGames: Zagreb
–          Een geheel verzorgde nacht op de Erasmus-campus, inclusief een beachvolleybalsetting, een barbecue en ontbijt.

Voor vragen kunt u mailen naar volunteers@eugames2014.eu, we kijken uit naar uw aanmelding.