Solliciteer

Circa 70 sporten
Om de opleiding te huisvesten zijn nieuwe ruimtes gebouwd in het Gymnasion. Dit universitaire sportcentrum biedt al ruimte aan 70 sporten en dat maakt de locatie een geschikte plek voor de drie hbo-opleidingen Sport, Gezondheid & Management, Sport- en Bewegingseducatie en Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO). De onderwijslocatie op het sportcentrum Papendal in Arnhem blijft.

Kapittelweg
Het expertisecentrum HAN Seneca, dat zich bezighoudt met gezondheids- en prestatiebevorderende dienstverlening, blijft gevestigd op de huidige locatie aan de Kapittelweg in Nijmegen. Het centrum zal in het Gymnasion ook testruimtes en spreekkamers krijgen.

Sportcafé 
Studenten, bedrijfssporters en particuliere sporters kunnen in het Gymnasion-gebouw deelnemen aan allerlei programma’s want het Universitair Sportcentrum van de Radboud Universiteit (USC) is van de vroege ochtend tot de late avond geopend. Na het sporten kun gebruikers terecht in het sportcafé dat tevens een kleine menukaart heeft.

Gebouw verder geopend
In de eerste helft van 2014 is het Gymnasion geschikt gemaakt als onderwijsgebouw voor het Instituut HAN Sport en Bewegen. Juist door de combinatie met het Universitair Sportcentrum (USC) is het gebouw uitermate geschikt als locatie voor de sport en bewegingsstudies van de HAN. Het toch al lichte gebouw is op verschillende plaatsen verder ‘geopend’ waardoor op de eerste verdieping een ‘straat’ met diverse pleinen is ontstaan.