Solliciteer

Per 1 september 2014 is Monique Koopman aangesteld als algemeen directeur van de Telstar organisatie. Monique beschikt over een grote knowhow en ervaring in de mode- en sportretail.

  


Sterke speler in Nederlandse sportretail

Telstar Sports & Fashion, de retailketen op het gebied van sportartikelen en (sport)mode, heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Telstar heeft momenteel 9 megastores in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Groningen, Harderwijk, Houten en Zwolle. Telstar Sports & Fashion is in korte tijd uitgegroeid tot een sterke speler in de Nederlandse sportdetailhandel.

Verdere optimalisatie bestaande winkels
De komende jaren zal de aandacht nadrukkelijker liggen op de verdere optimalisatie van de bestaande winkels, zo laat Telstar bij de aanstelling van Monique Koopman weten. Hierbij wordt de klanten een onderscheidend assortiment aangeboden in een goede prijs-kwaliteitverhouding, ondersteund met een uitstekende service in de winkel. Verder zal de bestaande strategische alliantie met Wehkamp verder worden uitgebouwd om ook de online-klanten optimaal te bedienen.

Bij Perry ervaring opgedaan in sportretail
Het bedrijf spreekt van een mooie uitdaging voor Monique Koopman, die terugkijkt op 30 jaar retailervaring en diverse leidinggevende functies heeft vervuld bij grote winkelorganisaties als Vendex (Prenatal), Etam Group (Promiss), KBB (MS Mode) en C&A. Als inkoopmanager en commercieel directeur bij Perry van 1994 tot 2011 heeft ze bovendien aanzienlijke ervaring opgedaan in de sportretail in het bijzonder, wat haar bij Telstar uitstekend van pas komt. Met haar expertise is Telstar Sports & Fashion volgens het bedrijf klaar voor een nieuwe fase waarin de megastoreformule verder zal worden versterkt en uitgebouwd.

Bron: SportPartner en Telstar Sports & Fashion