Solliciteer

Op woensdag 30 oktober organiseert het Young SportProfessional Netwerk in samenwerking met Sport-Netwerk.nl een Sportcafé in het Rat Verlegh stadion bij NAC Breda. Een mooie gelegenheid om een beter beeld te krijgen van verschillende betaald voetbalorganisaties om vervolgens een goed te netwerken.

Aanwezig zullen zijn: Justin Goetzee (Algemeen Directeur a.i. NAC Breda), Ad Heijsman (Algemeen Directeur FC Dordrecht), Guus Pennings (Marketing Managers PSV) en Ard de Graaf (Commercieel Directeur Cambuur Leeuwarden) en een 5e nog vast te leggen persoon. Tijdens deze bijeenkomst zullen zij het gesprek aangaan met gesprekleider Marvin Visser en is er ook ruimte om vragen te stellen door de aanwezigen in de zaal en via twitter. Hierna is er een sportnetwerkborrel om met deze heren en alle andere aanwezigen te netwerken. U ontvangt van ons de eerste twee drankjes. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Het wordt een erg interessante bijeenkomst over de ontwikkelingen bij BVO’s, de kansen en bedreigingen (in Nederland en in Europa), arbeidskrachten bij de BVO’s, belang gekwalificeerd personeel etc. etc.

Programma

Ontvangst koffie en thee 18.15 uur -18:50 uur
Sportcafé 19.00-20.30 uur
Netwerkborrel 20.30-22.00 uur

Locatie: Rat Verlegh Stadion. Stadionstraat 23 te Breda
Kosten: 15 euro (incl. koffie/thee ontvangst en 2 drankjes bij de borrel)
Betalen kan via paypal of via internetbankieren 

Voor de liefhebbers is er een Oosters buffet (Doorgang vindt alleen plaats bij inschrijving van minimaal 20 personen). Een leuke manier om aanwezigen al te leren kennen en natuurlijk een hapje te eten na het werk. 

Parkeren is gratis en het stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

#Sportnetwerkborrel

Young SportProfessional netwerk
Meer weten over dit platform? Kijk dan op www.youngsportprofessional.nl of schrijf je in op http://sportnetwerk.fikket.nl/event/bvo-sportcafe

Guus Pennings

Justin Goetzee

Ad Heijsman

Ard de Graaf