Solliciteer

Sportmarketeer Bob van Oosterhout gaat in het voorjaar van 2014, met zijn bedrijf Triple Double verhuizen, naar Eindhoven. Hij verlaat Deurne waar het bedrijf is uitgegroeid tot het grootste sportmarketingbureau van Nederland met zo’n 30 mederwerkers. Momenteel wordt het gebouw SX op Strijp S in Eindhoven omgevormd tot een centrum in de driehoek sport-marketing-media, genaamd SportmarketingXenter. Het nu nog leegstaande pand zou dan plaats bieden aan zo’n twintig partijen, variërend van onderwijsinstellingen als Fontys tot aan bedrijven als Golazo en Veldkamp producties. Ook komt er een auditorium, een sportcafé en komen er flexplekken.

Van Oosterhout was met zijn sportmarketingbureau Triple Double al langer op zoek naar een nieuwe locatie. De ambities van de sportmarketeer liggen echter hoger dan alleen een andere werkomgeving. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak wil hij een groot aantal partijen op het gebied van sport en marketing bijeen brengen.Het SportmarketingXenter gaat tevens plaats bieden aan ongeveer 10 start-ups die een link hebben met sport-marketing-digital/online. “Ik ben op zoek naar jonge ondernemers of startende bedrijven in de genoemde driehoek. Enerzijds bieden we een prachtige en sportieve werkomgeving en aan de andere kant wil ik mij inzetten om deze mensen te helpen in de verdere ontwikkeling van hun bedrijf”

Ben je ook nieuwsgierig geworden en lijkt dit iets voor jou of jouw onderneming? Op 14 januari volgt een rondleiding in het nieuwe gebouw, waarin Bob van Oosterhout meer gaat vertellen over zijn plannen en ideeën. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar daphne@tripledouble.nl.