Solliciteer
Organisatie:   Gracenote Sports
Plaats:   Nieuwegein
Werkgebied:   Nieuwegein
Branche:   Betaald Voetbal Organisaties
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Student
Dienstverband:   Bijbaan
Uren:   in overleg/divers

Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Video Analist Voetbal

Gracenote is per direct op zoek naar voetballiefhebbers die tot in diep detail voetbalwedstrijden willen analyseren. Met behulp van een geavanceerd videosysteem worden schoten, overtredingen, passes en duels bekeken en ingevoerd in onze database. Dit gebeurt live tijdens de wedstrijd. Deze diepe voetbaldata wordt vervolgens geleverd aan onze (media)klanten.

Heb jij verstand van voetbal en kun je snel werken met computers? Dit is dan de bijbaan voor jou! Vanwege de werktijden in het weekend en in de avonduren ook ideaal te combineren met studie.

Je gaat aan de slag met live voetbalwedstrijden, waar je aan de hand van ons geavanceerde videosysteem alle passes en duels analyseert. Ook bekijk je nog eens alle overtredingen, vrije trappen en schoten tijdens een wedstrijd om te controleren of die juist verwerkt zijn. Na enkele maanden in dienst kom je ook in aanmerking voor het live registreren van overtredingen, schoten e.d.

Details van de bijbaan:

  • Tijdens het voetbalseizoen (eind augustus t/m eind mei) werk je bijna elke zaterdag of zondag dat er gespeeld wordt in de grote Europese voetbalcompetities.
  • De precieze werktijden op een dag zijn afhankelijk van het voetbalprogramma, op zaterdag en zondag liggen je werktijden ergens tussen begin van de middag en tot laat in de avond. Tijdens een weekenddienst zul je meestal twee wedstrijden analyseren.
  • Je kunt ook aan de slag op doordeweekse avonden. Tijdens deze diensten analyseer je meestal één wedstrijd.
  • Alle werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Nieuwegein. Onze sterke voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de omgeving Nieuwegein / Utrecht.

Meld je aan door dit formulier in te vullen! We vragen je alvast in te vullen op welke dagen je in het weekend beschikbaar kan zijn. Verder kun je aangeven op welke avonden doordeweeks je kunt werken, bijvoorbeeld bij wedstrijden in de Champions League.