Solliciteer
Organisatie:   Bever
Plaats:   Pijnacker
Branche:   Marketing/communicatie
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Student
Dienstverband:   Stage
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Stagiair(e) Content

Buiten begint bij Bever. Wij zijn avontuurlijk, gek op buiten en no nonsense! Met ons fascinerend productaanbod zorgen wij er elke dag weer voor dat talloze klanten buiten op hun best zijn. En daar hebben we jou bij nodig.

 

Het avontuur

Tijdens deze veelzijdige stage ondersteun je onze afdeling Marketing op het gebied van contentmarketing en social media. De marketingafdeling is onder andere verantwoordelijk voor Bevers naamsbekendheid, merkvoorkeur en -overweging en kijkt van daaruit kritisch naar zowel de inhoud als de vorm van al onze communicatiemiddelen. Je draait volledig mee op de afdeling zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal speelt. De stage biedt een interessante mix tussen online (social) en off-line (print) content. We zoeken een enthousiaste, vindingrijke student die zowel nauwkeurig als efficiënt te werk gaat. Vind jij het leuk om zelfstandig (nieuwe) sociale content voor ons te ontwikkelen, en heb je een goed gevoel voor taal én vormgeving, dan is dit jouw stage!

 

Wat je gaat doen:

 • Mede onderhouden van onze (sociale) kanalen, vnl. Facebook en Instagram. Dit doe je door zelfstandig content te (laten) creëren. Input hiervoor vind je bij (winkel)collega’s, partnerorganisaties, merken, etc. De benodigde bronnen en tools hiervoor reiken wij je uiteraard aan
 • Het meedenken over nieuwe verhaallijnen en vormen (formats) voor onze sociale kanalen
 • Kansen signaleren voor onze contentkalender en deze helpen vullen en te volgen
 • Monitoren en interpreteren van statistieken voor onze sociale kanalen (Google Analytics, Facebook en Instagram statistics) en voorstellen doen voor verbeteren van de huidige (sociale) content
 • Beheren van de online community (liken, beantwoorden en reageren), in samenwerking met onze klantenservice

 

(afstudeer) onderzoek:

Naast de dagelijkse werkzaamheden vragen wij je om zelfstandig onderzoek te doen naar een onderdeel van onze contentstrategie: de rol van geprinte media binnen onze totale middelenmix. Je maakt hierbij gebruik van bestaande (marketing)inzichten, de resultaten van recent onderzoek naar de bekendheid en waardering van ons huidige magazine 360° én naar aanvullend onderzoek (naar eigen inzicht). Doel is het kunnen doen van een concreet en onderbouwd voorstel over hoe Bever het beste geprinte media inzet in samenspel met de andere communicatiemiddelen. Hoe je deze opdracht het beste uitvoert en wat je daarvoor nodig hebt, bespreken we graag met je.

 

Jouw uitrusting

Wij vinden het belangrijk dat je houdt van actief buiten zijn en (dus) affiniteit hebt met ons assortiment.

Daarnaast:

 • Volg je een commerciële of creatieve opleiding op HBO niveau
 • Heb je een goede kennis van en ervaring met MS Office
 • Ben je communicatief sterk en commercieel ingesteld
 • Ben je in staat om in een korte tijd een kritische en onderbouwde visie te ontwikkelen op on- én off-line communicatiemiddelen
 • Schrijf je foutloos en prettig leesbaar Nederlands
 • Hanteer je een fijne balans tussen een faciliterende houding tov de (interne en externe) klant en het bewaken van het merk Bever
 • Werk je nauwkeurig en met oog voor detail

 

Buiten begint bij Bever

Wij zijn echte buitenambassadeurs. Vanuit onze vele eigen buitenavonturen en uitgebreide productkennis brengen we onze liefde voor buiten elke dag over op talloze klanten en bezoekers. Dit doen we in winkels door heel Nederland, op bever.nl, via ons klantenserviceteam, op ons hoofdkantoor in Pijnacker en natuurlijk: buiten. We zijn opgericht in 1977 en maken deel uit van de A.S. Adventure Group, de meest succesvolle buitenketen van Europa.

 

Bever biedt jou

Natuurlijk doe jij het liefst alles buiten. Daarom hebben wij werkplekken in onze tuin, kun je elke donderdag je lunch bij elkaar grillen op de barbecue én 2x per week gratis bootcampen. Daarnaast kan je bij Bever rekenen op:

 • Een veelzijdige stage waar eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Een stagevergoeding van €300,- bruto per maand
 • Een fijne werkplek om te leren, groeien en het beste uit jezelf te halen

 

Ga jij het avontuur aan?

Solliciteer dan nu direct en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elien Meijer via 079 – 347 11 11.

 

Standplaats

Pijnacker

 

SOLLICITEER HIER