Solliciteer
Organisatie:   Optisport
Plaats:   Roosendaal
Werkgebied:   Roosendaal
Branche:   Zwembadbranche
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Bijbaan
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Allround Medewerker Kinderspeeltuin

Wij zoeken een Allround Medewerker Kinderpeeltuin (oproep)

Als jij van veel afwisseling houdt en graag wil werken in een kinderrijke omgeving, start dan meteen bij Optisport.

Wat houdt de functie in?

Je bent een duizendpoot die graag verschillende werkzaamheden wil verrichten binnen Avontura Roosendaal. Als Allround Medewerker Kinderspeeltuin ben jij werkzaam bij de receptie, daar ben jij ons eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij de balie. Gasten komen met vragen, opmerkingen en voor een praatje, daardoor geef jij bij binnenkomst  al een fantastische gastgerichte ervaring. Daarnaast ontvang je onze gasten in de horeca. Je ontvangt en bedient onze gasten met een glimlach en je houdt waar nodig de kinderspeeltuin schoon.

Hoe voer je de functie uit?

Met jouw glimlach en enthousiasme laat jij kinderen maar ook volwassenen met veel plezier genieten van onze kinderspeeltuin. Als Allround medewerker kinderspeeltuin vind jij veiligheid, hygiëne en kwaliteit erg belangrijk. Omdat jij net als wij dit zo belangrijk vinden kunnen gasten en collega’s  met plezier werken in onze kinderspeeltuin. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 25 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben op onze locatie.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Marktconform salaris;
  • Als je nog geen Sociale Hygiëne diploma hebt, zorgen wij dat je deze kan halen;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en jouw gezin bij alle Optisport locaties;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling. Je kan bijvoorbeeld een interne opleiding tot zweminstructeur volgen en naar jaarlijkse events gaan;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
  • Tot slot (winstdeling)regeling voor alle medewerkers.

Optisport rookvrij!

Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar lisavanempel@optisport.nl met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2018364S. Je kunt ook bellen met de Locatie Manager, Lisa van Empel, om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via 06-11979479.

Bezoekadres

De Stok 10B, 4703 SZ Roosendaal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.