Solliciteer
Organisatie:   Optisport
Plaats:   Enschede
Branche:   Zwembadbranche
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   MBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Keuken medewerker Optisport Enschede

Wij zoeken een  Keuken medewerker (28 t/m 32 uur per week)

Vind jij het leuk om in een kinderrijke omgeving te werken en ben je een ervaren Keuken medewerker? Start dan als nieuwe collega bij Optisport!

Wat houdt de functie in?

Als Keuken medewerker maak je de mooiste en lekkerste gerechten voor onze gasten. Dit zijn voornamelijk kinderen maar ook ouders, verzorgers, opa’s en oma’s.  Je weet verschillende gasten aan hen wensen en behoeften te voorzien door te controleren op kwaliteit maar ook door mee te denken  over nieuwe gerechten voor de menukaart.

Hoe voer je de functie uit?

Met jouw MBO werk- en denkniveau en certificaten als Sociale Hygiëne en HACCP-voorschriften weet jij veilig en schoon te werken . Doordat jij het een uitdaging vindt om in een kinderrijke omgeving te werken, weet jij voornamelijk onze kinderen te verrassen met verschillende hapjes en gerechten. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 40 collega’s van verschillende afdelingen. Wij nemen tijd voor elkaar en zijn er voor de gasten, wij zorgen er samen voor dat doelen worden bereikt en wij hebben plezier in ons werk. Hiermee zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van onze gasten.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Marktconform salaris;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en jouw gezin bij alle Optisport locaties;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling. Je kan bijvoorbeeld een interne opleiding tot zweminstructeur volgen en naar jaarlijkse events gaan;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Tot slot incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;

Optisport rookvrij!

Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar twentehallen-horeca@optisport.nl met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2018356S. Je kunt ook bellen met de Hoofd Horeca, Chris van Drunen, om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via 053-4776550.

Bezoekadres

De Reulver 120, 7544 RT Enschede

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.