Solliciteer
Organisatie:   Optisport
Plaats:   Sneek
Werkgebied:   Sneek
Branche:   Zwembadbranche
Functiegroep:   Fitnessinstructeur
Opleidingsniveau:   MBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Vast
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Fitnessinstructeur

Wij zoeken een Fitnessinstructeur (20-32 uur per week)

Vind jij het een uitdaging om leden te motiveren om nog fitter en sportiever de dag door te komen?

Word dan Fitnessinstructeur bij Optisport.

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt onze leden zodat zij veilig en verantwoord kunnen sporten in onze fitnessruimte bij Optisport Health Club Sneek. Daarnaast geef jij spetterende groepslessen, en heb je een gezonde dosis lef om uitdagende challenges en outdoor activiteiten te organiseren. Door jouw vriendelijke en sportieve uitstraling zorg jij ervoor dat onze leden met vragen en advies bij jou terecht kunnen. Daarnaast ben jij een voorbeeldfiguur en het visitekaartje van de fitness.

Hoe voer je de functie uit?

Met de juiste certificaten op zak als Fitnessinstructeur en minimaal twee jaar ervaring, zorg jij voor een doelgerichte begeleiding. En omdat jij dat op de beste manier doet, vertellen leden over jou tegen hun vrienden, familie en collega’s. Daarnaast zorg jij, met de juiste certificaten op zak, voor fantastische groepslessen. Ook voer je licht administratieve taken uit en zorg je dat de leden in een schone en veilige omgeving kunnen sporten. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 20 collega’s van verschillende afdelingen. Wij nemen tijd voor elkaar en zijn er voor de gasten, wij zorgen er samen voor dat doelen worden bereikt en wij hebben plezier in ons werk. Hiermee zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van onze gasten.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Marktconform salaris;
  • 20 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en jouw gezin bij alle Optisport locaties;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
  • Reiskostenregeling;
  • Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers.Optisport rookvrij!

Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar sydshoman@optisport.nl met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2018354S. Je kunt ook bellen met de Locatie Manager, Syds Homan , om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via 06-29379348.

Bezoekadres

Burgemeester de Hooppark 5

8605 CR Sneek

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.