Solliciteer
Organisatie:   Optisport
Plaats:   Apeldoorn
Werkgebied:   Apeldoorn
Branche:   Overig
Functiegroep:   Coördinator sport
Opleidingsniveau:   MBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Bijbaan
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Jumpranger Trampolinepark

Wij zoeken Jumprangers (oproep)

Als jij het leuk vindt om gasten jouw trucs te leren en je ze hierin wilt begeleiden, start dan bij Krazy Kangeroo Apeldoorn!

Wat houdt de functie in?

Jij bent op meerdere afdelingen inzetbaar, zoals de receptie en horeca, maar je brengt de meeste tijd in ons trampolinepark door. Onze gasten kunnen jumpen in de diverse area’s: Freejumping, Tricks Area en Sports Area. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten bij de trampolines. Je houdt toezicht op de trampolines en zorgt voor leuke activiteiten. Door jouw enthousiasme en jouw gave trucs op de trampolines, zorg je dat onze gasten willen terugkeren. Je vindt het leuk om ze te begeleiden en instrueren bij het veilig en optimaal gebruik maken van de trampolines.

Hoe voer je de functie uit?

Met jouw glimlach en enthousiasme laat jij de gasten met veel plezier genieten van ons trampolinepark. Door jouw ervaring en achtergrond met een sportopleiding (al dan niet volledig afgerond) vind jij veiligheid, hygiëne en kwaliteit erg belangrijk, waardoor gasten en collega’s  met plezier in ons trampolinepark verblijven. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 36 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben op onze locatie.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Marktconform salaris;
  • Als je nog geen EHBO/BHV certificaat hebt, zorgen wij dat je deze kan halen;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en jouw gezin bij alle Optisport locaties;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling. Je kan bijvoorbeeld een interne opleiding tot zweminstructeur volgen;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;

Optisport rookvrij?
Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en sollicitatie naar jeroenmeijerhof@optisport.nl met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2018337S. Je kunt ook mail met de Locatie Manager, Jeroen Meijerhof om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport.

Bezoekadres

Schorpioenstraat 10, 7323 AK Apeldoorn

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.