Solliciteer
Organisatie:   High Five Health Promotion BV
Plaats:   Rotterdam
Branche:   Fitnessbranche
Functiegroep:   Fitnessinstructeur
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Fitness Trainer

VOOR REGIO ROTTERDAM/ DEN HAAG ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN FITNESS INSTRUCTEUR VOOR 24-28 UUR.

KUN JIJ JOUW PASSIE VOOR FIT ZIJN ÉN BLIJVEN OP IEDEREEN OVERBRENGEN? GEEF DE BEDRIJFSFITNESS MARKTLEIDER EEN HIGH-FIVE!

High-fives deel je niet zomaar uit. Maar als je mensen ervan hebt overtuigd dat fit worden, zijn én blijven pure winst is, is dat een high-five waard. In shape komen na een ziekte of blessure? Druk bezette medewerkers laten ontdekken hoe je gezond sport en ontspant? Bij High Five Health Promotion – energieke marktleider in vitaliteit – is dat precies wat je doet. En dus worden jouw enthousiaste lessen en persoonlijke adviezen overal met high fives begroet. Ook door ons!

 

ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR IS

een motivator die iedereen in beweging krijgt. Solo. Of in groepsverband. En ongeacht het ervarings- en energieniveau van de mensen die je traint. Iemand die medewerkers niet alleen kan overtuigen van het belang van bewegen, maar ook weet hoe je ze in beweging krijgt. Iemand die oprecht enthousiast is als mensen het oppakken. Iemand ook die weet dat mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een ziekte, wat extra tijd en aandacht nodig hebben. En iemand die daar graag in investeert, want de mooiste high five momenten zijn die momenten waar je samen hard voor hebt geknokt. Als Fitnessinstructeur back up sta je op verschillende locaties in Den Haag en Rotterdam. Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag (07.00 – 20.00 uur) en in het weekend tot 15:00 uur.

 

ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR HEEFT

  • Een sportieve opleiding als Fitvak A en B of ALO / CIOS;
  • winnende plannen voor groepslessen (Crossfit? Spinning? Pump? Yoga? Your call!);
  • passie voor de ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit;
  • er gewoon enorm veel zin in om mensen te laten bewegen!

 

ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR KRIJGT

daar veel voor terug. Een fair salarisnatuurlijk. Plus vele extra’s. High Five Health Promotion is een grote fitness- en vitaliteitsorganisatie. In Nederland. Maar ook in BelgiëDuitslanden Engeland. Een internationaal speelvelddus. Met internationale voordelen, zoals opleidingsprogramma’s, de kans om de grens over te stekenen goede reiskosten-, pensioen- en verzekeringsregelingen. Plus: je werkt bij ons puur tijdens kantoordagen. Kun je ook weer eens high fiven met je partner, kinderen, ouders en/of vrienden!

 

WIE ZIJN WIJ?

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op elk niveau. Dat is wat we doen bij High Five Health Promotion in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zo helpen we bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn we er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen we hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

High Five Health Promotion is al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. High Five Fitness Network is een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal dekkend netwerk van 1500 sportcentra waarmee we tal van opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs)fitness, beweeg- en vitaliteitsprogramma’s en diverse sporten. Dit totaalpakket aan vitaliteitsdiensten vinden wij essentieel om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers of verzekerden.

 

DOEn? TREK EEN FEL SPRINTJE NAAR VACATURES @HIGHFIVE.FIT EN SCOOR DIE JOB!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.