Solliciteer
Organisatie:   High Five Health Promotion BV
Plaats:   Utrecht
Branche:   Fitnessbranche
Functiegroep:   Sportfysiotherapeut
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Fysiotherapeut

VOOR ONZE BEDRIJFSFITNESS LOCATIES ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR FLEXIBELE FYSIOTHERAPEUTEN VOOR 30 UUR IN DE WEEK IN DE REGIO AMSTERDAM.

ONZE NIEUWE FYSIOTHERAPEUT IS:

iemand die weet dat een goed behandelplan het halve werk is. En daar dus veel werk van maakt. Samen met de cliënt. En met een stevige focus op het behalen van concrete doelstellingen. Iemand die mensen graag één-op-één behandelt, zodat je exact ziet wat er wringt, hapert, piept of kraakt. En iemand die cliënten van slimme tips voorziet om daar ook buiten de behandelruimte actief mee aan de slag te gaan, zodat herstel een continu proces wordt. Iemand ook die weet hoe motiverend en inspirerend groepslessen kunnen zijn, zeker als jij ze verzorgt! Maar vooral: iemand die therapeutische expertise koppelt aan de drive om mensen weer te ‘gewoon’ te laten bewegen, elke dag opnieuw.

ONZE NIEUWE FYSIOTHERAPEUT HEEFT:

  • een bachelor fysiotherapie of sportfysiotherapie en is BIG-geregistreerd;
  • ervaring met Dry Needling en Medical taping. Of oprechte belangstelling daarvoor;
  • bij voorkeur kennis van Fysiomanager en EHBO-papieren in de achterzak;
  • in het bezit van Rijbewijs B en eigen auto.

ONZE NIEUWE FYSIOTHERAPEUT KRIJGT:

daar veel voor terug. Een fair salarisnatuurlijk. Plus aantrekkelijke extra’s. High Five Health Promotion is een grote fitness- en vitaliteitsorganisatie. In Nederland. Maar ook in BelgiëDuitslanden Engeland. Een internationaal speelvelddus. Met internationale voordelen, zoals inspirerende opleidingsprogramma’sen goede reiskosten-, pensioen- en verzekeringsregelingen.

ALS FYSIOTHERAPEUT WEET JE EXACT WAT JOUW HIGH-FIVE MOMENT IS: ALS EEN KLANT WEER VRIJUIT KAN BEWEGEN!

Stekende pijn bij elke toetsaanslag? Een trap die aanvoelt alsof de Mount Everest moet worden bedwongen? Een nek die zo op slot zit dat het ondoenlijk is om snel naar een gesprekspartner te draaien? Gewoon bewegen is voor veel mensen helemaal niet zo gewoon. Maar vaak kan het dat wel weer worden. Zeker als een gedreven Fysiotherapeut ze deskundig begeleidt. Ben jij zo’n Fysiotherapeut? Bij High Five Health Promotion, energiek marktleider in vitaliteit, worden jouw adviezen met high fives begroet! Als Fysiotherapeut back up ben je voor verschillende locaties in Regio Utrecht en/ of Den Haag flexibel inzetbaar.

WIE ZIJN WIJ?

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op elk niveau. Dat is wat we doen bij High Five Health Promotion in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zo helpen we bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn we er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen we hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

High Five Health Promotion is al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. High Five Fitness Network is een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal dekkend netwerk van 1500 sportcentra waarmee we tal van opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs)fitness, beweeg- en vitaliteitsprogramma’s en diverse sporten. Dit totaalpakket aan vitaliteitsdiensten vinden wij essentieel om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers of verzekerden.

DOEN? TREK EEN SPRINTJE EN SCOOR DIE JOB!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.