Solliciteer
Organisatie:   Eindhovensche Golf
Plaats:
Werkgebied:   Eindhoven
Branche:   Golfbranche
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Bijbaan
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Caddiemaster

De Eindhovensche Golf te Valkenswaard is op zoek naar een gastvrije, enthousiaste en energieke caddiemaster op oproep basis.

Over de Eindhovensche Golf
De Eindhovensche Golf is een echte vereniging met een zeer actief clubleven. De golfbaan staat hoog aangeschreven in de ranglijsten (top 5 van Nederland en top 30 van continentaal Europa). Het clubhuis dat net als de golfbaan dateert uit 1930 wordt momenteel compleet gemoderniseerd. Daarnaast beschikt de club over een multifunctionele Academy dat bijdraagt aan het behalen van onze doelstellingen op gebied van topgolf.

De functie
Als caddiemaster op de Eindhovensche Golf ben je hét centrale aanspreekpunt voor leden en gastspelers. Je ontvangt hen proactief, persoonlijk en op gastvrije wijze, je draagt positief bij aan een prettige tijd op de club. Met je golfkennis zorg je er ook voor dat de doorstroming in de baan soepel verloopt. Verder zijn onze caddiemasters verantwoordelijk voor een nette uitstraling van het clubhuis, de caddiemasters loge (en shop), de golf Academy, golf handicarts, de kassa, reserveringen, etc.

Functieprofiel

  • Goede kennis van de basis golf etiquette en regels
  • Gastvrije, proactieve en positieve werk houding en uitstraling
  • Ervaring in de golfbranche een pré
  • Beschikbaar in vakantieperiodes, weekenden en mogelijk avonden

Wat biedt de Eindhovensche Golf
Een nette beloning volgens de Golf CAO(+) met leuke secondaire extra’s. Daarnaast werk je in een prachtige natuurlijke omgeving, een modern clubhuis en een warme vereniging.

Solliciteren?
Stuur een korte motivatie en CV naar Hidde Verschuur: manager@eindhovenschegolf.nl. Even bellen om een afspraak in te plannen mag ook: 06-34060050.