Solliciteer
Organisatie:   Sportfondsen Gooise Meren
Plaats:   Bussum
Branche:   Marketing/communicatie
Functiegroep:   Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Student
Dienstverband:   Stage
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   29-10-2020

3de jaars HBO stagiair Communicatie

Sportfondsen Gooise Meren­

Sportfondsen Gooise Meren is een onderdeel van de Sportfondsen Groep, die vele voorzieningen exploiteert zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Sportfondsen exploiteert in de gemeente Gooise Meren zwembad en sportaccommodatie De Zandzee, zwembad en sportaccommodatie De Lunet en diversen gymzalen. Het team van Gooise Meren Beweegt is onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

 

­Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt is afdeling binnen Sportfondsen Gooise Meren en draagt bij aan toekomstbestendige sportverenigingen en werkt samen met organisaties om inwoners die geen aansluiting vinden bij het reguliere beweegaanbod, passende beweegactiviteiten aan te bieden en bewust te maken van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt bestaat uit Buurtsportcoaches, Sportvereniging-ondersteuners en de Jongeren op Gezond Gewicht regisseur.

 

De Buurtsportcoaches streven naar meer deelname aan sport- en beweegactiviteiten door kinderen, jongeren en volwassenen en senioren, die een barrière ervaren om te bewegen of die aansluiting zoeken in de maatschappij. De Buurtsportcoaches informeren inwoners over een gezonde leefstijl en over het bestaande sport- en beweegaanbod. Zij organiseren en verzelfstandigen nieuwe passende sport- en beweegactiviteiten in de buurt.

De Verenigingsondersteuner draagt bij aan organisatorisch, financieel en bestuurlijk gezonde verenigingen en kennis- en informatie-uitwisseling tussen sportverenigingen en andere sectoren.

 

De Jongeren op Gezond Gewicht regisseur creëert een gezondere omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen, zoals school, sport en werk. Zij verbindt publieke en private organisaties zoals de gemeente Gooise Meren, scholen, kinderopvang- en welzijnsorganisaties, sportverenigingen en supermarkten.

 

Sportfondsen Gooise Meren, gevestigd in de “driehoek “ Amsterdam, Amersfoort en Utrecht,​ zoekt per direct een 3de jaars HBO stagiair Communicatie.

De stagiair Communicatie zal ervaring opdoen met de volgende werkzaamheden:

  • Tekst en beeld verzorgen voor websites en sociale media, kranten, nieuwsbrieven, flyers en posters.
  • Foto’s en video’s maken en verspreiden.
  • Evenementenagenda en het bestaande sport- en beweegaanbod bijhouden.
  • Communicatieve ondersteuning om doelgroepen te informeren en activeren en onze rol, activiteiten en resultaten zichtbaar te maken.
  • Ondersteunen bij het schrijven van een communicatieplan.

 

De Communicatieadviseur zal je begeleiden en je zal gaan samenwerken met de Communicatiemedewerker, Verenigingsondersteuner, Buurtsportcoaches en JOGG regisseur. Het team bestaat uit 15 personen.

 

Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je 3e jaars HBO Communicatie student. Je hebt affiniteit met- en kennis van sport & bewegen en met onze doelgroepen waaraan gecommuniceerd zal worden: sportverenigingen, scholen, kinderopvang-, welzijns- en wijkorganisaties, zorginstellingen, ouders, verzorgers, kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Je beheerst de Nederlandse taal, Word en Outlook. Je hebt bij voorkeur kennis van een softwarepakket zoals Photoshop en Mailchimp. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en hebt creatieve ideeën. Je bent sociaal ingesteld en hebt oog voor detail.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Solliciteren
Hebben we een match? Stuur je motivatie en CV naar m.nienhuis@buurtsportcoachgooisemeren.nl o.v.v. “Stagiair Communicatie Gooise Meren Beweegt – september 2019 ”.