Solliciteer
Organisatie:   Hidden Profits Marketing
Plaats:   Amsterdam
Branche:   Sportmarketing
Functiegroep:   Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:   HBO/WO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

GEZOCHT: Account Manager Fitnessmarketing

Wij zoeken knappe koppen om ons Accountmanagement team te komen versterken! Wij zijn Hidden Profits Marketing en we verzorgen online marketing strategieën voor fitnessbedrijven. De Account Manager is de schakel tussen de klanten en ons bedrijf. Je bent sparringspartner voor de klant, werkt samen met online marketeers en je houdt je bezig met de best mogelijke marketingstrategie opzetten voor jouw klant. Vertrouwen, coaching, teamwork en relatiebeheer zijn van groot belang in deze functie. Klinkt dit interessant? Lees dan vooral verder!

Wie zijn wij?
Hidden Profits Marketing bestaat sinds 2004 en we zijn een online marketing bureau dat zich focust op het genereren van kwalitatief goede leads voor fitnessbedrijven. Denk hierbij aan sportscholen, yogastudio’s, personal trainers etc. We zijn flink gegroeid de afgelopen tijd en ondertussen hebben we 800 klanten in ons klantportfolio en op kantoor houden 50 collega’s zich bezig met accountmanagement, online marketing en of er wel genoeg biertjes koud staan voor de vrijmibo.

Ons doel is om al onze klanten, of dit nu grotere ketens zijn of starters, te helpen om succesvol(ler) te worden en blijven. Met onze online marketing technieken genereren we zoveel mogelijk leads via social media en Google Adwords. Op 1 januari 2030 willen we 10.001 ondernemers in de fitnessindustrie helpen met het creëren, innoveren en de uitvoering van hun marketingplan. Hoe? Door middel van onze specifieke online marketing-formule en rendementscoaching.

Wat ga je doen?
Om dit doel te bereiken hebben we jou nodig! Als account manager zal je je voornamelijk bezighouden met de volgende werkzaamheden: begeleiden en coachen van je klanten in het opvolgen van leads, je werkt samen met je team manager, de klant en de online marketeers om de marketing-strategie, lead-targets en resultaten doorlopend te blijven optimaliseren en er zijn veel contactmomenten met je klanten. Jouw pretty face is het gezicht van Hidden Profits Marketing naar de klanten toe. Zij komen dus naar jou toe met vragen, ideeën en uitdagende situaties. Als account manager zorg je ervoor dat de klanten happy zijn en dat de marketingformule en het gedachtegoed van Hidden Profits gewaarborgd blijven.

Wie ben jij? 

 • Je hebt affiniteit met online marketing en fitness

 • Je bent sociaal en communicatief sterk: real life klantbezoek, appen, bellen, mailen, mystery calls; het hoort er allemaal bij

 • Opleidingsrichting commerciële economie, communicatie of marketing op HBO of WO niveau.

 • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve en enthousiaste instelling

 • Je bent in staat om het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen

 • Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord. Het is daarom handig als je woonachtig bent in de regio Amsterdam.

Wat bieden wij?
Hartstikke leuk allemaal, maar zoiets werkt natuurlijk twee kanten op. Hidden Profits Marketing is zich aan het ontwikkelen en dit brengt groei met zich mee. Op dit moment hebben we een marktleidende positie in onze branche. Om dit te behouden is het belangrijk dat we blijven innoveren op het gebied van marketing en accountmanagement. Kom jij ons hierin ondersteunen? Wij bieden:

 • Een uitdagende baan in de Europees marktleider op het gebied van online fitness marketing

 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring

 • Ruimte, faciliteiten en coaching om jezelf te blijven ontwikkelen

 • Een ongekend informele werksfeer in een jong team

 • Wij zorgen voor een koud biertje of wijntje om de week af te sluiten

Geïnteresseerd? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Maxi Stoiber (maxi@hiddenprofitsmarketing.com) en Wouter Cornelissen (wouter@hiddenprofitsmarketing.com) en hopelijk zien we je snel!