Solliciteer
Organisatie:   Radiante Sport
Plaats:   Haarlem
Branche:   Sportevenementen
Functiegroep:   Digital – Online Marketeer
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Student
Dienstverband:   Stage
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   29-02-2020

Stage (HBO) – Radiante Sport – Online Marketing & Communicatie

Organisatie/bedrijfsprofiel

Radiante Sport is een organisatiebureau dat zich bezighoudt met de organisatie en uitvoering van grootschalige sportevenementen. Ons drijft de kracht van sport en het plezier en succes dat mensen aan sport en bewegen (kunnen) ontlenen. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden van sport en bewegen. Per jaar organiseren wij een aantal grootschalige sportevenementen. In 2020 zijn dit o.a. de Knowledge Trail, Ronde van Oosterberg, Johnny Rep Classic, B.Business Run, Langste Dag Challenge, HomeRide/HomeRun/HomeWalk, Ode aan Jan Janssen, Ride for the Roses en de Madurodam Marathon. Bekijk ons portfolio hier: http://radiantesport.nl/

 

Evenementen stages 

Als stagiair evenementen werk je mee aan de organisatie van de verschillende grootschalige sportevenementen die wij organiseren:

–        Knowledge Trail

Het eerste evenement dat wij organiseren in februari 2020 is de Knowledge Trail. Een urban trail waarbij de deelnemers een route van 1 mile dwars door verschillende gebouwen aan de Knowledge Mile in Amsterdam afleggen. Naast het lopen van de route bedenken we verschillende gave challenges die de deelnemers moeten overwinnen om bij de finish te komen. Dit evenement is een initiatief van de Knowledge Mile, voor het Gehandicapte Kind.

–        Ronde van Oosterberg

In samenwerking met Oosterberg organiseren wij in 2020 de eerste editie van de Ronde van Oosterberg. Een evenement waar in zeven weken tijd maar liefst 20 fietsetappes worden afgelegd. Elke week drie etappes waarbij de deelnemers fietsen van de ene vestiging van Oosterberg naar de volgende. Een evenement dat wij samen organiseren voor Spieren voor Spieren.

–        HomeRide, HomeRun & HomeWalk

Met een team in estafettevorm 500 kilometer fietsen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen in 24 uur, dwars door Nederland, dag én nacht, dát zijn HomeRide, HomeRun en HomeWalk! Binnen 24 uur organiseren wij zo’n 40 evenementen om de deelnemers te ondersteunen tijdens deze monstertocht. Dit alles om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en zo de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Neem eens een kijkje op: www.homeride.nl

–        Ride for the Roses

Jaarlijks fietsen zo’n 10.000 deelnemers mee met de Ride for the Roses om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. In 2019 vond de 22ste editie van dit evenement plaats, waarbij we meer dan 1 miljoen euro hebben opgehaald voor KWF. In 2020 gaan we voor een mooie editie die van start gaat bij het TT-circuit in Assen. Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan één van de grootste fietsevenementen in Nederland. Voor meer info: www.ridefortheroses.nl

Naast deze vier evenementen organiseren wij in 2020 nog verschillende andere evenementen als de Johnny Rep Classic, B.Business Run, Langste Dag Challenge, Ode aan Jan Janssen en de Madurodam Marathon. Daarnaast zijn wij continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe evenementen in samenwerking met verschillende opdrachtgevers. Een stage bij Radiante Sport biedt jou een uniek kijkje in de keuken bij een aantal van de grootste Nederlandse (fondsenwervende) evenementen van dit moment.

Stageopdracht

Het ondersteunen van de eventmanagers in de voorbereiding en uitvoering van de genoemde evenementen. Voorbeelden van concrete activiteiten zijn; het benaderen van leveranciers en daar prijsafspraken mee maken,  het maken van routes, organiseren entertainment,  het organiseren van voorbereidingsevenementen voor de deelnemers, vrijwilligersmanagement en het ondersteunen van de totale event organisatie.

Bij Radiante Sport kom je terecht in een klein team. Zo krijg je veel mee van de verschillende facetten die komen kijken bij het organiseren van een groot sportevenement en voor je het weet ben je samen met de directeur een locatie aan het opbouwen.

Profiel stagiair(e)

Ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken, pro-actief je werkzaamheden uit te voeren, ben je flexibel, leergierig, denk je out-of-the-box, heb je ons ook iets te leren en heb je dezelfde drive als wij om voor deelnemers een bijzondere belevenis te creëren en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent minimaal 2e jaars student op een relevante HBO-(sport)opleiding.
  • Minimaal 2 dagen per week (liefst meer) beschikbaar.
  • Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband.
  • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent een echte doener en bedenkt en realiseert projecten met grote zelfstandigheid.
  • Je ademt sport en bent bij voorkeur zelf actief.
  • Het hebben van een rijbewijs is een pré.

Interesse/solliciteren

Voor meer informatie neem je contact op met Martijn van Dijk via martijn@radiantesport.nl of 06-81143755. Direct solliciteren kan door je CV, motivatiebrief en een toelichting van je stage (stage opdracht, stageperiode, beschikbaarheid) te sturen naar bovenstaand mailadres