Solliciteer
Organisatie:   Virtuagym
Plaats:   Amsterdam
Werkgebied:   Amsterdam
Branche:   Fitnessbranche
Functiegroep:   Consultant
Opleidingsniveau:   HBO/WO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Client Success Consultant

Werk jij graag in een internationale omgeving en vind je het leuk om klanten te begeleiden om hun bedrijf verder uit te bouwen? Kijk dan niet verder! Virtuagym heeft een open plek voor een enthousiaste, gezellige, hardwerkende Client Success Consultant (full-time) op ons kantoor in de Mondriaantoren in Amsterdam Oost!

Functie

Als Client Success Consultant ben jij het eerste aanspreekpunt voor de personeelsleden van sportscholen en studio’s. Jij verdiept je in de verschillende fitness industrieën, waardoor jij vragen via de mail, chat en telefoon effectief kan beantwoorden. Door een goede en langlopende relatie met de klanten op te bouwen en proactief advies te geven, help jij je klanten verder te groeien. Het succes van je functie wordt gemeten door de groei van het aantal klanten, het minimaliseren van verloop en de tevredenheid van je klanten. Het is een afwisselende functie, maar altijd gericht op het succesvol maken van jouw klanten.

Jij Bent:

 •  Pro-actief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
 • Resultaatgericht en een doorzetter,
 • Communicatief sterk en commercieel,
 • Enthousiast over alles wat je aanpakt,
 • Een topper in het Nederlands en Engels,
 • Geïnteresseerd in de fitness industrie is een pré

Wat Bieden Wij:

 • Een uitdagende fulltime positie met de mogelijkheid door te groeien binnen het bedrijf,
 • Extra’s als een gratis sportschoolabonnement, fruit, vrijdagmiddagborrels, goede koffie en meerdere leuke uitjes per jaar,
 • Een marktconform salaris en 25 betaalde vakantiedagen per jaar (exclusief officiële feestdagen),
 • Een pensioenregeling,
 • Een geweldig goede sfeer binnen een snelgroeiend bedrijf met de leukste collega’s uit alle windstreken.

Organisatie

Virtuagym is een toonaangevend technologisch bedrijf dat innovatieve fitnesssoftware levert voor sportscholen, studio’s en personal trainers. Virtuagym is uitgegroeid tot een alles-in-één oplossing voor klantencoaching, ledenbeheer, facturering, planning, toegangscontrole en meer. De geïntegreerde mobiele fitnessapps bieden oplossingen voor lichaamsbeweging, voedingsbegeleiding, het bijhouden van de voortgang en online coaching.

Met meer dan 200 medewerkers verspreid over twee kantoren in Europa en Latijns-Amerika, ondersteunt Virtuagym meer dan 15 miljoen eindgebruikers, meer dan 30.000+ trainers wereldwijd en meer dan 6.000 gezondheidsclubs, waaronder Basic-Fit (NL), Xercise4Less (UK), diverse YMCA’s (USA) en XSport (USA).
Met meer dan 100% groei per jaar, blijven we onszelf opnieuw uitvinden op het gebied van snelle fitnesstechnologie. Hoewel we de opstartfase voorbij zijn, koesteren we nog steeds onze opstartcultuur en onze niet-zakelijke aanpak. Bij Virtuagym krijg je de kans om te groeien en we stellen je in staat om geweldige dingen te ontdekken, te leren en te doen terwijl we de wereld veroveren met onze geweldige oplossingen!

Check www.sportscoutz.nl hoe je kan solliciteren.