Solliciteer
Organisatie:   Nielsen Sports
Plaats:   Diemen
Werkgebied:   Diemen
Branche:   Data, ICT en Software
Functiegroep:   Marketingmedewerker/manager
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Student
Dienstverband:   Stage
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Sports Market Analyst Intern

Sports Market Analyst Intern – 47327

Client Services and Sales – Netherlands Diemen, North Holland 

Ben jij een ondernemende onderzoeker? Heb jij een passie voor sport en ben je op zoek naar een nieuwe stageplek waarin je dagelijks bezighoudt met onderzoeksvragen in de sport? Zoek dan niet verder!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van kwantitatieve onderzoeksprojecten, het opstellen van vragenlijsten, het analyseren van data en het rapporteren van resultaten voor sponsoren, bonden, teams, clubs en bureaus in de sport- en entertainmentbranche.

Nielsen Sports werkt voor verschillende organisaties in de sportwereld en onderzoekt interessante onderwerpen als de commerciële waarde van Max Verstappen, de sponsorpropositie van voetbalclubs en sportbonden, de impact van logo’s van sponsoren in de sport, nieuwe sponsorstrategieën van merken en meer. We zoeken daarom een energieke nieuwe collega die graag wil leren en meegroeien in ons dynamische team.

Als Sports Market Analyst Intern kom je midden in de sportbusiness terecht. Je krijgt de mogelijkheid om interessante partijen binnen de sport te spreken en te adviseren op basis van onze data. Je bent het aanspreekpunt van zowel de klant als de panelleverancier binnen Nielsen Sports.

Je bent een commerciële, proactieve sportliefhebber en je kunt uitstekend functioneren in een team. Je houdt van aanpakken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Binnen deze functie zijn er vele mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

  • Je bent HBO- of WO-student.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden.
  • Je hebt uitstekend oog voor detail.
  • Je weet hoe je kwantitatief onderzoek kunt uitvoeren.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Engels spreken en schrijven is voor jou geen enkel probleem.
  • Je kunt uitstekend werken in Excel, PPT en SPSS.
  • Je bent doelgericht en ambitieus.
  • Startdatum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk. De duur van de stageperiode is 5 tot 6 maanden.

INTERESSE?

Solliciteer door op de ‘Apply’ knop te drukken!

ABOUT NIELSEN

We’re in tune with what the world is watching, buying, and everything in between. If you can think of it, we’re measuring it. We sift through the small stuff and piece together big pictures to provide a comprehensive understanding of what’s happening now and what’s coming next for our clients. Today’s data is tomorrow’s marketplace revelation.

We like to be in the middle of the action. That’s why you can find us at work in over 100 countries. From global industry leaders to small businesses, consumer goods to media companies, we work with them all. We’re bringing in data 24/7 and the possibilities are endless. See what’s next with us at Nielsen: careers.nielsen.com