Solliciteer
Organisatie:   Utrechtse Golfclub ‘De Pan’
Plaats:   Bosch en Duin
Werkgebied:   Midden Nederland
Branche:   Golfbranche
Functiegroep:   Overig
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   31-01-2020

Greenkeepers ervaren en aankomend

Ons greenkeepers team, bestaande uit 6 enthousiaste collega’s, zoekt per direct versterking met 2 greenkeepers. Samen verzorg je het onderhoud van een 49 ha groot terrein, bestaande uit een 18 holes baan met een driving range en een oefenbaan. Wij voeren alle facetten van terreinonderhoud in eigen beheer uit, ook van de direct omliggende natuur en bos. Hiervoor hebben wij de beschikking over een uitgebreid machinepark. Daarnaast wordt zelf golfen gestimuleerd, met al je collega’s speel je bijna maandelijks een (maandbeker)wedstrijd.

Wij zoeken bij voorkeur 1 greenkeeper met ervaring in de sector en 1 enthousiaste leerling greenkeeper die gemotiveerd is om een door ons aangeboden opleiding tot greenkeeper te volgen. Vereist zijn een rijbewijs B (E) en een flexibele instelling ten aanzien van je werktijden, ook in het weekend.

Wil je ons team komen versterken stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar: secretariaat@ugcdepan.nl gericht aan de heer H.D.W.M. van de Pavoordt, baancommissaris.

Na een positief gesprek kun je snel aan de slag.

Wil je eerst nog meer informatie, bel dan via ons secretariaat met onze hoofdgreenkeeper Mark Lampe, telefoon 030-6969120 of mail naar greenkeeper@ugcdepan.nl