Solliciteer
Organisatie:   Personal Fitness Nederland
Plaats:   Almere
Werkgebied:   Almere
Branche:   Fitnessbranche
Functiegroep:   Personal trainer
Opleidingsniveau:   MBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   07-12-2019

Personal trainer / lifestylecoach Almere

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fitness Nederland op zoek naar een gedreven personal trainer / lifestylecoach voor onze studio in Almere.

De ‘Fit for Life’ style
Als trainer/ lifestylecoach begeleid je klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten vertel je ze alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze alles over gezonde voeding en geef je een korte maar intensieve training met twee doelen: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

Wat biedt Personal Fitness Nederland?
Omdat onze studio’s meer zijn dan alleen een personal training studio, volg je een interne opleiding en krijg je een intensieve inwerkperiode waarbij we je alles leren over onze kijk op ‘Fit for life’! Je bouwt je eigen klantenbestand op. Momenteel zijn we per direct op zoek naar versterking voor ons team.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar een persoon…
– die energiek, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is.
– met een afgeronde sport en/of voedingsopleiding (CIOS, ALO, Fitness A en/of B, Voedingsleer / Gewichtsconsulent, Personal Trainer of NASM).
– met aantoonbare ervaring in sport en/of gezonde voeding
– die op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van levensstijlverandering over kan brengen.
– die geheel zelfstandig zijn of haar klanten begeleidt.
– flexibel inzetbaar, ook beschikbaar in de avonden en het weekend

Interesse?
Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken in een van onze studio’s iets voor jou!
Maak van je hobby je beroep en solliciteer met je CV inclusief foto en motivatiebrief naar tim@personalfitnessnederland.nl.