Solliciteer
Organisatie:   Oosterhoutse
Plaats:   Oosterhout
Werkgebied:   Oosterhout
Branche:   Golfbranche
Functiegroep:   Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Clubmanager De Oosterhoutse

De Oosterhoutse is een klasse apart: Een prachtige 18 holes baan en een Par-3 baan die dit jaar is gekozen tot de mooiste baan van Nederland. Daarnaast een heerlijke Brasserie en een succesvolle Golf Academy

Word jij de onze nieuwe clubmanager?

Wij zoeken iemand die continu het voorbeeld geeft en die scherp, gebalanceerd en energiek is. En zelfstandig de dagelijkse leiding geeft aan onze professionele staf van 8 medewerkers in back- en frontoffice en meewerkt in dat team als de situatie daar om vraagt. Daarnaast ben je iemand die actief meedenkt met het bestuur in uitdagingen en creatieve en innovatieve oplossingen en toegewezen projecten tot een goed einde brengt.

Onze clubmanager is representatief en bezit goede communicatieve eigenschappen. De manager is de spil tussen vrijwilligers, bestuur, Brasserie, Golf Academy en greenkeeping. De manager participeert actief in het opstellen van het 3 jaarlijkse businessplan en het daarvan afgeleide commerciële jaarplan. En voert met het team het jaarplan uit. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor de (financiële) administratie. Je hebt regelmatig contact met het verenigingsbestuur, de golfprofessional(s), en met de voorzitters van de diverse commissies. Je zorgt verder voor een goede en transparante communicatie via o.a. de website en social media. Verder onderhoud je contacten met gelieerde golfbanen en golforganisaties zoals NVG en NGF. Je rapporteert aan het bestuur.

Wat vragen we van je?

  • Ervaring in leiding geven
  • Servicegericht
  • Kennis van financiële administratie en cijfermatig inzicht
  • Kennis van Egolf4U, CRM systemen en social media
  • Scherp, resultaatgericht en efficiënt
  • Goede contactuele en communicatieve eigenschappen, representatief
  • HBO-niveau
  • Woonachtig in de regio en bij voorkeur gepassioneerd golfspeler en ervaring met golfclubs

Voel jij je thuis op De Oosterhoutse en durf je deze uitdaging aan?

Dan ben je mogelijk onze nieuwe manager! In eerste instantie denken we aan een baan voor 32 uur per week, die flexibel worden ingezet over de 7 dagen van de week. Een juiste aansluiting bij het functieprofiel vinden wij belangrijk. Salariëring in overeenstemming met opleidingsniveau en niveau van de functie en conform CAO.

Ben je de perfecte kandidaat voor deze vacature dan zien we graag je cv met motivatie tegemoet. Stuur dit naar michel.hoogendoorn@oosterhoutse.nl. Michel is ook telefonisch bereikbaar via 06­52609250 voor meer informatie.