Solliciteer
Organisatie:   Team Sportservice
Plaats:   Poeldijk
Werkgebied:   Zuid-Holland
Branche:   Sportservice bureaus
Functiegroep:   Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Tijdelijk
Uren:   16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:   26-11-2019

Projectmedewerker Team Sportservice

Team Sportservice is voor het regiokantoor Zuid-Holland in Poeldijk per direct op zoek naar energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Projectmedewerker Team Sportservice
16 – 24 uur per week

Dit ga je doen

Je bent als projectmedewerker bij Team Sportservice verantwoordelijk voor het uitvoeren, ontwikkelen en realiseren van sport-, bewegings- en gezonde leefstijlactiviteiten. Deze activiteiten zijn afgestemd op de behoefte van diverse doelgroepen. Je brengt partijen samen en neemt deel aan diverse werkgroepen. Je hebt hierin een sturende rol. Je zorgt voor implementatie van bestaande of nieuwe producten en diensten op lokaal en regionaal niveau. Hierbij is monitoring en registratie van de resultaten een belangrijk onderdeel van de taak.

Je coördineert in gezamenlijkheid de samenhang tussen de verschillende programma’s, activiteiten en mensen. Je ondersteunt bij het SMART opstellen van werkplannen. Je draagt bij aan zichtbaarheid en herkenbaarheid van Team Sportservice Zuid-Holland.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, oudere mensen actief blijven, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

 

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding, gericht op sport(management). Je hebt kennis en ervaring met de uitvoering en coördinatie van sport- en beweegactiviteiten. Wat betreft competenties ben je een netwerker en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen. Om ons team complementair te maken bezit je over ondernemerschap, interesse in social media, de nodige dosis creativiteit en innovatiekracht. Je bent bereid om af en toe in de avonduren en/of in het weekend te werken.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start bij voorkeur per 1 januari 2020 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) met een contract voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 7.

Solliciteren / reageren:

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website.  Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met Harry Akkermans van Team Sportservice Zuid-Holland via telefoonnummer 06-12900270.

De sluitingsdatum voor deze vacature is dinsdag 26 november 2019.

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.