Solliciteer
Organisatie:   Ziggo
Plaats:   Hilversum
Werkgebied:   Hilversum
Branche:   Sportmarketing
Functiegroep:   Communitymanager
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Freelance/zelfstandig
Uren:   in overleg/divers
Einddatum Vacature:   31-12-2019

freelance medewerkers Social Media Team

Dit doe je 
Je houdt de social media kanalen up to date met creatieve en op de actualiteit gerichte visuals en video’s. Ook produceer je content voor onze website.


Zo doe je dit
Tijdens je diensten kijk je waar kansen liggen om fans te creëeren en engagement te genereren met mooie posts. Je maakt een content-planning met de meest aansprekende en belangrijke wedstrijden/races/events, waardoor je eveneens zoveel mogelijk volgers enthousiast maakt voor onze live content op tv.

Jij versterkt
Met jouw inbreng zorg je ervoor dat de redactie meer zaken kan aanpakken. Omdat we met een kleine groep vaste redacteuren werken, maar heel veel wisselende diensten hebben, zul je met verschillende medewerkers en externe freelancers te maken hebben binnen het Ziggo Sport Social Media team.
Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Ziggo Sport is het gratis topsport kanaal op 14 voor Ziggo klanten. Wil je helemaal niets missen, dan zijn er nog de zes Ziggo Sport Totaal kanalen.

Jij hebt het

–          Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en hebt een dergelijke opleiding afgerond.
–          je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied.
–          je hebt uitstekende computervaardigheden. Je beheerst video-editing, hebt photoshop-skills en bent volledig thuis op de Social Media kanalen: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube.
–           Je bent vaardig in het schrijven en weet pakkende teksten te plaatsen.
–          je hebt veel kennis van de sporten die wij uitzenden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, golf, atletiek, volleybal, handbal, wielrennen, hockey, rugby en nog veel meer. Kortom: je bent een sportliefhebber pur sang.
–          Werktijden zijn variabel, dus soms dag-, soms avond- en soms weekenddienst met de daarbij behorende tarieven.

Jij doet het
Ben jij de freelancer die wij zoeken? Mail dan je brief en c.v. naar redactie@ziggosport.nl