Solliciteer
Organisatie:   NVG
Plaats:   Wijdewormer
Werkgebied:   Wijdewormer
Branche:   Golfbranche
Functiegroep:   Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Project- en eventmedewerker

Projectmedewerker bij de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en Golf Course Association of Europe (GCAE).

Wij hebben een afwisselende en leuke baan in een klein team voor jou:

Zoek je een afwisselende baan in de golfbranche waar je verschillende projecten gaat oppakken, dingen gaat regelen en organiseren? Ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zouden we graag met je in contact komen.

Wij zoeken jou! Je bent:

Een positief ingesteld persoon, aanpakker, leergierig en enthousiast. Je komt te werken in een klein team (3 FTE), hebt een afwisselende functie en kunt goed zelfstandig en gestructureerd werken. Je vindt het niet erg om af en toe alleen op kantoor te zijn, hebt een helicopterview en kan goed organiseren en multitasken. Verder ben je jong, leergierig, creatief, sociaal, een doorzetter en in bezit van uitstekende communicatievaardigheden (mondeling, schriftelijk) in zowel Nederlands als Engels. En je vindt het leuk om in de golfbranche te werken!

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die fulltime beschikbaar is om voor beide organisaties diverse projecten en evenementen uit te gaan voeren. Voorbeelden daarvan zijn het organiseren van congressen, benchmarking, opleidingen en projecten golfontwikkeling samen met de sportbond, benchmarking.

De functie zal naar verhouding verdeeld worden tussen NVG en GCAE

De NVG is een brancheorganisatie die de belangen van haar leden behartigt en kennis en kunde uitwisselt met de leden en zorgt voor innovatie in de golfmarkt. GCAE is de parapluorganisatie van 12 nationale brancheorganisaties. De organisaties delen kantoorruimte waardoor de functies goed te combineren zijn. Kijk voor meer informatie op de websites www.nvg-golf.nl en www.gcae.eu.

Het kantoor is gevestigd in de Wijdewormer bij de Zaanse Golfclub.

Je hebt:

  • Een opleiding op HBO niveau (sport-, event-, project-, facilitymanagement, hospitality)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, spreken en schrijven
  • Enige relevante werkervaring

Wij bieden:

  • Een uitdagende en zelfstandige baan in de golfbranche bij een klein enthousiast team met passende arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde criteria? Stuur dan z.s.m. jouw motivatie en cv naar info@nvg-golf.nl t.a.v. Martijn Scholte.