Solliciteer
Organisatie:   Wageningen University & Research
Plaats:
Werkgebied:   Wageningen
Branche:   Onderwijs
Functiegroep:   Facilitair medewerker
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   25-11-2019

Coördinator bedrijfsvoering Sportcentrum

Wij zoeken
Ben jij die enthousiaste, accurate en gedreven persoonlijkheid met affiniteit tot sport?

Dan zoeken wij jou!

Het Sports Centre de Bongerd SCB zoekt een gedreven coördinator bedrijfsvoering met hart voor sport. Vanuit jouw drive geef je invulling aan verschillende aspecten van de dagelijkse bedrijfsvoering die noodzakelijk zijn om op een goede, plezierige en veilige manier sport te bedrijven.

 • Je geeft leiding en sturing aan de medewerkers van de frontoffice (receptie) en backoffice zoals de terreinmeester, botenbaas en de kantinebeheerder (ca. 6 fte).
 • Je bent in nauw overleg met de sport coördinatoren verantwoordelijk voor het (jaarlijks) opstellen en aanpassen van het sportrooster dat bestaat uit 55 sporten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie, kwaliteit en uitvoering van de dienstverlening en operationele taken die samenhangen met benutting en exploitatie van het sportcentrum, ruimte en faciliteiten beheer inclusief schoonmaak.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van het sportcentrum en direct verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële en administratieve processen en bestellingen.
 • Je hebt een aandeel in het opstellen van de begroting van het Sports Centre en de realisatie daarvan.
 • Je bent lid van het managementteam dat bestaat uit het hoofd SCB, drie Coördinatoren Sport en een management assistente en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het sportcentrum.

Wij vragen
Je hebt een opleiding afgerond op ten minste HBO-niveau in facility management. Je bent een stimulerend en coachend leidinggevende met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en weet anderen te enthousiasmeren. Je hebt affiniteit met sport in de breedste zin en bewezen ervaring op gebied van (facilitaire) dienstverlening . Daarnaast heb je affiniteit met digitalisering en het werken met cijfers. Uiteraard heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Je hebt een flexibele instelling en bereid soms op onregelmatige tijden te werken; je bent een ondernemende persoonlijkheid en een echte teamspeler en in staat om zelfstandig je werk uit te voeren.

De volgende competenties zijn daarnaast belangrijk voor een goede uitoefening van de functie; Klantgerichtheid, Integriteit, Samenwerken, Planning & Organisatie, Omgevingsbewustzijn, Probleemoplossend vermogen.

Bij voorkeur ben je in het bezit van de volgende diploma’s: EHBO / BHV.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2763,– tot maximaal € 3796,– bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Wageningen Universiteit (schaal 9). Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar, met de intentie een vaste aanstelling aan te gaan.

Daarnaast bieden wij:

 • 8% vakantietoeslag;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • 232 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
 • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 96 compensatie uren per jaar op te bouwen;
 • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
 • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.

Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met naam Henri ten Klooster, hoofd Sportcentrum, telefoon: 0317- 483888 of per e-mail: henri.tenklooster@wur.nl
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Milly Rieff, HR Adviseur, telefoon: 0317-480051 of per e-mail: milly.rieff@wur.nl

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online tot maandag 25 november 2019 via de sollicitatiekoppeling op deze site

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn
‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo’n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact en maakt grote stappen in haar informatievoorziening. In 2018 vierden wij ons 100-jarig bestaan en we zijn al volop bezig met de volgende honderd jaar met voor IT belangrijke thema’s zoals data driven science en digitalisering en flexibilisering van het (online) onderwijs.

Het Sports Centre de Bongerd (SCB) van Wageningen University and Research (WUR) is verantwoordelijk voor het sportprogramma voor studenten en medewerkers van WUR. In totaal maken 6500 studenten en 900 medewerkers actief gebruik van het sportcentrum dat bestaat uit 45 gespecialiseerde sportdocenten, 9 management en beheermedewerkers. Het SCB heeft een initiërende en actieve rol bij de uitvoering van het gezondheidsprogramma Vital@work.