Solliciteer
Organisatie:   Team Sportservice
Plaats:   Vianen
Werkgebied:   Vianen
Branche:   Sportservice bureaus
Functiegroep:   Administratief medewerker
Opleidingsniveau:    MBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Tijdelijk
Uren:   16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:   24-11-2019

Administratief medewerker

Team Sportservice provincie Utrecht is op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

 

Administratief medewerker
16 tot 32 uur per week

 

Dit ga je doen

Ben jij iemand die zeer nauwkeurig werkt en administratief sterk is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je verricht administratieve werkzaamheden binnen meerdere fondsen, waaronder het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds betaalt de contributie voor kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is voor sport, dans, theater of muzieklessen. Het is voor ieder kind belangrijk om zicht sportief en/of cultureel te ontwikkelen. Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor de afhandeling van de aanvragen, staat in contact met intermediairs en sport en cultuurclubs en daarnaast mede verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid.

 

Aantoonbare relevante werkervaring en goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel spreken als schrijven, zijn een must, net als computervaardigheden (Word, Excel). Verder ben je klantgericht en je kunt prima zelfstandig functioneren, maar je werkt ook goed samen met je directe collega’s.

Je bent onderdeel van een team en krijgt uiteraard goede ondersteuning van jouw nieuwe collega’s. De standplaats voor deze functie is ons kantoor in Vianen.

 

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, oudere mensen actief blijven, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

 

Dit breng jij mee

Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding, met een secretariële of administratieve richting. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je beschikt over goede kennis van Word, Excel, Office 365. Je hebt affiniteit met sport en je bent een enthousiaste, harde werker die alles in werking zet om ervoor te zorgen dat de zaken goed geregeld zijn. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. De werkdagen en uren zijn in overleg te plannen.

 

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je komt in dienst voor een periode van één jaar. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 4.

 

Solliciteren

Pas jij goed binnen het profiel, zie je uitdaging in deze functie en vind je het leuk om te werken voor Team Sportservice? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website.

 

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Tessa Brouwer tel nr: 06-39148756. De uiterlijke reactiedatum is 24 november 2019.

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.