Solliciteer
Organisatie:   Kiddoozz B.V.
Plaats:   Rotterdam
Werkgebied:   Rotterdam Zuid
Branche:   Sport BSO
Functiegroep:   Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:   MBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Tijdelijk
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   14-12-2019

Pedagogisch Medewerker Sport BSO

Jij bent een sport bso topper!

Samen met jouw collega zorg jij ervoor dat de sportliefhebber na schooltijd en tijdens de vakantieperiode zich kan uitleven op onze sportvelden. Jij haalt jouw energie uit het begeleiden van de kinderen hierbij. Je bent ambitieus en trekt andere taken naar je toe. Werken in een zelfstandig team en plezier maken met elkaar vind jij belangrijk!

Wat ga je doen?

Je draait op de buitenschoolse opvang volgens een door jou en jouw collega’s samengesteld programma. Hierin staat het aanbod van sport activiteiten centraal. Voor het opstellen van het programma vind je de input van kinderen essentieel (kinderparticipatie). Je werkt samen met sportverenigingen uit de buurt en biedt meer dan reguliere opvang. Je vindt het interessant om kinderen te prikkelen en staat zelf open voor nieuwe uitdagingen. Met een bus of bakfiets ga je de kinderen ophalen, dit is voor jou geen punt. Je onderhoudt contact met ouders en scholen en hebt inzicht in de verschillende ontwikkelingsfases van de kinderen en de groepsdynamiek, hier speel jij constant op in. Door jouw flexibiliteit, inzichten en stressbestendigheid kun jij snel schakelen tussen de diverse uitdagingen op korte en lange termijn. Je voert jouw werkzaamheden uit op twee verschillende bso’s en vormt daarmee de schakel tussen deze twee locaties.

Wat maakt Kiddoozz Sport bso’s uniek?

Kiddoozz kinderopvang wil van betekenis zijn voor de kinderen uit de wijk. Wij zijn een Lekker Fit! en maatschappelijk betrokken organisatie. Gezonde voeding, voldoende beweging, samenwerken met partners uit de buurt, diversiteit en aandacht voor elkaar behoren tot onze basis. Op onze sport bso’s heb jij alle ruimte tot je beschikking! Wij zijn gevestigd in voetbalvereniging Spartaan’20 en voetbalvereniging de Zwervers. Op beide locaties kunnen wij dagelijks gebruik maken van de voetbalvelden. In de wintermaanden maken wij gebruik van onze contacten in de wijk en kunnen wij gebruik maken van de gymzalen. Dat betekend dat wij het hele jaar door onze sport activiteiten kunnen blijven aanbieden. Jij komt hier als sportliefhebber zeker tot je recht!

Wat biedt Kiddoozz jou?

–       Een dienstverband van 24-28 uur per week met uitzicht op een vaste dienstverband
–       Aandacht voor het (verder) ontwikkelen van jouw talenten en doorgroeimogelijkheden (zowel horizontaal als verticaal)
–       Ruimte om te verdiepen in zaken die jou energie geven
–       Aandacht voor kwaliteit, o.a. door pedagogische ondersteuning van onze pedagogische coaches
–       Samenwerken in een team waar eigen beslissingen genomen mogen worden
–       Jaarlijkse studiedag met ieder jaar verschillende uitdagende workshops
–       Studieregeling en mogelijkheden tot het volgen van verschillende trainingen zoals bijvoorbeeld kinder ehbo, bhv en Kijk!
–       Salaris conform CAO Kinderopvang schaal 6 minimaal € 2.047,– en maximaal € 2.793,– bruto per maand bij 36 uur per week.
–       Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en voor dienstreizen
–       Collectieve zorgverzekering
–       Pensioenregeling bij het pensioenfonds Zorg&Welzijn

Wat kun jij Kiddoozz bieden?

Jij beschikt over een afgeronde sport en spel opleiding (bijvoorbeeld Sport&Bewegen niveau 3) of een andere relevant diploma om in de kinderopvang te kunnen werken. Daarnaast ben je sportief aangelegd en een organisatie talent. Tevens ben je flexibel, communicatief vaardig, creatief, betrokken en verantwoordelijk. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Jij werkt altijd vanuit jouw passie voor het vak en in verbinding met Kiddoozz. Wij vinden het fijn als jij al in het bezit bent van een certificaat waaruit jouw taalniveau 3F blijkt maar bent anders zeker bereid dit te behalen voor 1 januari 2023. Als laatste ben je in bezit van een rijbewijs BE en vind je het geen probleem om met een bus te rijden of lopend of met een bakfiets kinderen uit school te halen.

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sandra Diaz (teammanager) via 0644535671.
Jouw motivatie en cv ontvangen we graag via HR@kiddoozz.nl