Solliciteer
Organisatie:   Sportbedrijf Arnhem
Plaats:   Arnhem
Werkgebied:   Arnhem
Branche:   (Semi)Overheid
Functiegroep:   Coördinator sport
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Senior Management
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   01-12-2019

Manager Bewegen & Gezondheid

Wil jij bijdragen aan de vitaliteit van Arnhemmers met de inzet van kwalitatief goede sport-, beweeg- en leefstijlprogramma’s in de wijk en in de stad? Geef jij graag op inspirerende wijze leiding aan een afdeling met betrokken medewerkers die dagelijks vele klantgroepen in beweging brengen en houden? Dan is deze vacature wat voor jou!

Je afdeling

De afdeling Bewegen & Gezondheid kent een grote diversiteit aan aandachtsgebieden en klantgroepen. Je geeft leiding en sturing aan de teamleider Bewegen & Gezondheid, die op zijn beurt zo’n 25 sportcoaches en sport- en spelmedewerkers in de wijken aanstuurt. Daarnaast geeft je direct leiding aan 20 medewerkers: Zij zijn experts op het gebied van o.a. bewegingsonderwijs, schoolsport, jeugdsportfonds, seniorensport, verenigingsondersteuning, sport in de openbare ruimte, talentontwikkeling, sportkaarten, leefstijlcoaching en evenementen.

Je werk

Je vertaalt externe ontwikkelingen, opdrachten en doelen op het gebied van bewegen en gezondheid naar programma’s en activiteiten op jouw afdeling. Dit doe je in nauwe samenwerking met de strategisch adviseur Sport & Bewegen. Je haalt signalen op uit de markt en uit de organisatie, om activiteiten, producten, diensten en werkprocessen van de afdeling te verbeteren en te borgen. Je geeft je medewerkers op inspirerende wijze richting en neemt ze mee in de speerpunten klantgerichtheid en ondernemerschap. Je bent het aanspreekpunt voor een groot aantal stakeholders: van gemeente, besturen, sportaanbieders, tot huurders, onderwijsorganisaties en bedrijven.

Je maakt deel uit van het managementteam en je rapporteert rechtstreeks aan de directeur. Je bent budgetverantwoordelijk en zorgt voor een optimale bedrijfsvoering van de afdeling. Je focus ligt op financieel verantwoord ondernemen en het realiseren van een hoog maatschappelijk rendement van activiteiten en inzet van medewerkers.

Deze kwaliteiten breng je mee

  • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare managementfunctie en beschikt over WO-niveau.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid met een moderne visie op leidinggeven. Je neemt medewerkers mee in organisatorische en marktontwikkelingen en stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je hebt grote affiniteit met sport, bewegen en gezondheid, ervaring in een (maatschappelijke) sportorganisatie is een pré.
  • Je bent in staat om verschillende rollen aan te nemen zoals strateeg, verbinder en coach.
  • Je hebt klantbeleving, klanttevredenheid en ondernemerschap hoog in het vaandel staan.
  • Je bent communicatief sterk, naar buiten gericht en politiek- en omgevingssensitief.

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris voor de functie van Manager Bewegen & Gezondheid tussen € 4.153,- en € 6.178,- (o.b.v. 36 uur, schaal 12/13 cao Vermo). Je hebt een eindejaarsuitkering (6,75% van je salaris op jaarbasis) en je bouwt pensioen op bij het ABP. Daarnaast bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel keuzebudget met o.a. sportkaart en fietsplan. Ook zijn er voor medewerkers diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een aanbod van workshops in het kader van vitaliteit.

Kom naar het Talentevent en solliciteer!

Geloof jij net als wij dat sport de stad versterkt? Denk jij dat je Sportbedrijf Arnhem als Manager Bewegen & Gezondheid kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact! Op dinsdag 3 december organiseren we het Sportbedrijf Arnhem Talentevent. Hier maken we graag kennis met je en kom je meer te weten over ons bedrijf en de vacatures. We hopen dat je daarna enthousiast bent geraakt om te solliciteren! Meld je vóór 1 december aan voor het Talentevent.

Wil je niet wachten op het Talentevent? Je kunt ook direct solliciteren. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 10 december, via de sollicitatiebutton op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze directeur Albert Matthijssen, albert.matthijssen@sportbedrijfarnhem.nl, 026- 377 5757.

Over Sportbedrijf Arnhem

Wij vinden het heel belangrijk dat Arnhemmers met plezier kunnen bewegen in hun eigen stad, wijk en buurt. Sport versterkt de stad! Dát is onze missie. Met zo’n 180 medewerkers en vele vrijwilligers zet Sportbedrijf Arnhem zich daar op verschillende manieren voor in: We beheren en exploiteren de zwembaden, sporthallen, sportparken en playgrounds in Arnhem en bieden daar sportactiviteiten en beweegmogelijkheden, voor iedereen. Met producten als de Sportkaart en leefstijlcoaching brengen we onze diverse klantgroepen nog beter in beweging en dragen we bij aan de gezondheid, het plezier en het welzijn van vele Arnhemmers.

Sinds 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeentelijke organisatie maar een zelfstandige onderneming (BV). We zijn een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen, waar eigen initiatief en oplossingsgericht denken wordt gewaardeerd. We zijn volop in ontwikkeling en zien veel kansen om ons sportaanbod, onze sportaccommodaties en (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.