Solliciteer
Organisatie:   Sportbedrijf Arnhem
Plaats:   Arnhem
Werkgebied:   Arnhem
Branche:   (Semi)Overheid
Functiegroep:   Coördinator sport
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Leidinggevend
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   01-12-2019

Locatiemanager Sportcentrum De Grote Koppel

Wil jij als locatiemanager het visitekaartje zijn van Sportbedrijf Arnhem? Heb jij optimale gastbeleving en gemotiveerde medewerkers hoog in het vaandel staan? Is jouw blik naar buiten gericht en zie je voor Sportcentrum De Grote Koppel volop kansen om te ondernemen en het sportcentrum gezond te exploiteren? Dan is deze vacature wat voor jou!

Je locatie

Sportcentrum De Grote Koppel bestaat uit diverse zwembaden met een gevarieerd zwemaanbod voor diverse doelgroepen. Daarnaast zijn er squashbanen, een indoor skibaan en een horecagelegenheid met vergaderzaal. Voor Sportcentrum De Grote Koppel zijn er verbouwplannen: de entree, horeca en kantoorplekken worden gemoderniseerd. Tevens zijn er ontwikkelingen gaande voor een betere aansluiting op Sportplein Olympus. Als locatiemanager ben je uiteraard nauw betrokken bij al deze ontwikkelingen.

Je afdeling en team

Als locatiemanager ben je onderdeel van de afdeling Vastgoed & Exploitatie. Hieronder vallen het beheer, onderhoud en de exploitatie van meer dan 50 sportaccommodaties in Arnhem: zwembaden, sportparken, sporthallen, gymzalen en playgrounds. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten met plezier en veilig kunnen sporten, in schone accommodaties en op goed onderhouden sportvelden.
Je rapporteert direct aan de manager van de afdeling Vastgoed & Exploitatie. Je werkt nauw samen met je collega locatiemanager Valkenhuizen.

Het team dat je als locatiemanager aanstuurt bestaat uit ongeveer 25 zwembadmedewerkers en oproepkrachten. Hun werkzaamheden bestaan uit diverse taken in het zwembad: lesgeven of toezichthouden, gasten helpen aan de kassa of in de horeca en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast stuur je andere medewerkers op de locatie functioneel aan, zoals bijvoorbeeld de technische dienst. Dit doe je in afstemming met de verantwoordelijk teamleider.

Je werk

Je hebt een veelzijdig takenpakket met een grote mate van zelfstandigheid. Je houdt je bezig met de doorontwikkeling van producten en de uitstraling van producten en de locatie. Met slimme bedrijfsvoering zorg je voor een optimale exploitatie van de accommodatie en tevreden klanten. Naast gastheer ben je eindverantwoordelijk voor de gehele locatie: van de begroting tot HR en administratie. Je motiveert jouw team, zorgt dat ze hun werk goed kunnen doen en neemt ze mee in onze speerpunten klantgerichtheid en ondernemerschap. Je investeert in externe relaties, signaleert kansen voor de accommodatie en zet ze om in actie. Je maakt daarbij gebruik van de expertise in de organisatie, zoals de specialisten op het gebied van evenementenorganisatie, innovatie en marketing. Je hebt ook veel afstemming met het team Techniek & Beheer.

Deze kwaliteiten breng je mee

  • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het managen van een sportaccommodatie en bent in staat deze op ondernemende wijze (maatschappelijk) te laten renderen.
  • Je hebt klantbeleving, klanttevredenheid en gastheerschap hoog in het vaandel staan.
  • Je bent naar buiten gericht, omgevingssensitief.
  • Je bent goed in relatiebeheer.
  • Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen en hebt praktische kennis van marketing.
  • Je bent communicatief sterk. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, verenigingen en medewerkers.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want ook in de avonden en weekenden bruist het op de accommodatie van activiteiten!

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.675 en € 3.929 (o.b.v. 36 uur, schaal 9 cao Vermo). Je hebt een eindejaarsuitkering (6,75% van je salaris op jaarbasis) en je bouwt pensioen op bij het ABP. Daarnaast bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel keuzebudget met o.a. sportkaart en fietsplan. Ook zijn er voor medewerkers diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een aanbod van workshops in het kader van vitaliteit.

Kom naar het Talentevent en solliciteer!

Geloof jij net als wij dat sport de stad versterkt? Denk jij dat je Sportbedrijf Arnhem als Locatiemanager Sportcentrum De Grote Koppel kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact! Op dinsdag 3 december organiseren we het Sportbedrijf Arnhem Talentevent. Hier maken we graag kennis met je en kom je meer te weten over ons bedrijf en de vacatures. We hopen dat je daarna enthousiast bent geraakt om te solliciteren! Meld je vóór 1 december aan voor het Talentevent.

Wil je niet wachten op het Talentevent? Je kunt ook direct solliciteren. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 10 december, via de sollicitatiebutton op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leo Berrevoets, manager Vastgoed & Exploitatie, leo.berrevoets@sportbedrijfarnhem.nl / 026- 377 5757.

Over Sportbedrijf Arnhem

Wij vinden het heel belangrijk dat Arnhemmers met plezier kunnen bewegen in hun eigen stad, wijk en buurt. Sport versterkt de stad! Dát is onze missie. Met zo’n 180 medewerkers en vele vrijwilligers zet Sportbedrijf Arnhem zich daar op verschillende manieren voor in: We beheren en exploiteren de zwembaden, sporthallen, sportparken en playgrounds in Arnhem en bieden daar sportactiviteiten en beweegmogelijkheden, voor iedereen. Met producten als de Sportkaart en leefstijlcoaching brengen we onze diverse klantgroepen nog beter in beweging en dragen we bij aan de gezondheid, het plezier en het welzijn van vele Arnhemmers.

Sinds 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeentelijke organisatie maar een zelfstandige onderneming (BV). We zijn een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen, waar eigen initiatief en oplossingsgericht denken wordt gewaardeerd. We zijn volop in ontwikkeling en zien veel kansen om ons sportaanbod, onze sportaccommodaties en (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.