Solliciteer
Organisatie:

Sportbedrijf Arnhem

Plaats:

Arnhem

Werkgebied:

Arnhem

Branche:

(Semi)Overheid

Functiegroep:

Projectmedewerker/Projectmanager

Opleidingsniveau:

HBO

Niveau:

Starter

Dienstverband:

Vast

Uren:

32 tot 40 uur

Einddatum Vacature:

01-12-2019

Werkvoorbereider / Projectleider Buitensport

Met doorgroeimogelijkheden naar Adviseur Buitensport (36 uur)

Heb jij affiniteit met sport en groen? Heb je kennis van aanleg of onderhoud van buitensportaccommodaties, zoals sportparken en sportvelden? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden? Dan is deze vacature wat voor jou!

Deze functie bestaat uit 2 onderdelen: werkvoorbereider en projectleider. In deze functie heb je bovendien de kans om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van Adviseur Buitensport.

Je team

Je maakt deel uit van het team Buitensport dat bestaat uit zo’n 20 medewerkers. Je rapporteert aan de teamleider Buitensport. Het team houdt de Arnhemse buitensportaccommodaties in topconditie: de sportparken, sportvelden en playgrounds. Het team Buitensport is onderdeel van de afdeling Vastgoed & Exploitatie. Hieronder vallen ook het beheer, onderhoud en de exploitatie van de zwembaden en sporthallen in Arnhem. In totaal beheren we ruim 50 sportaccommodaties in Arnhem. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten met plezier en veilig kunnen sporten, in schone accommodaties en op goed onderhouden sportvelden.

Je werkzaamheden als werkvoorbereider

 • Je werkt in deze functie heel nauw samen met de Adviseur Buitensport.
 • Je bereidt de uitvoering van projecten voor. Bijvoorbeeld projecten op de buitensportaccommodaties en op het gebied van beweegvoorzieningen in de wijk.
 • Je ondersteunt bij het opstellen van programma’s van eisen, het opvragen van offertes, het aanbesteden van grotere projecten en de administratieve en financiële afhandeling ervan.
 • Je overlegt met de opzichters uit het team Buitensport, de verenigingen en de wijkteams van de gemeente Arnhem.
 • Je bent verantwoordelijk voor diverse administratieve taken, zoals urenregistratie van derden voor buitensportwerkzaamheden en het maken van rapportages (gas/water/elektriciteit, afval, veldbehoefte versus beschikbaarheid, aantal teams/leden per verenigingen etc.).
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de digitalisering van tekeningen van de buitensportaccommodaties.

Je werkzaamheden als projectleider

 • Je stelt de meerjarenplanning en bijbehorende budgetten op voor diverse buitensportprojecten.
 • Je maakt projectplannen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan, van begin tot einde (o.a. voorbereiding, aanbesteding, aansturing en implementatie).
 • Je zorgt voor de financiële verantwoording.

Deze kwaliteiten breng je mee

 • Je beschikt over een HBO-opleiding, bij voorkeur cultuurtechniek/ civiele techniek.
 • je hebt kennis van – en ervaring of affiniteit met – aanleg en onderhoud van buitensportaccommodaties.
 • Je bent in staat om zelfstandig, gestructureerd en accuraat te werken.
 • Je bent resultaatgericht en je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent ondernemend en een netwerker: je stapt makkelijk en snel overal op af om informatie te verzamelen.
 • Je bent gericht op ontwikkeling en in staat om je eigen werkzaamheden vorm te geven.

Met het oog op de genoemde toekomstige doorgroeimogelijkheden naar adviseur Buitensport: De accenten in de functie van adviseur liggen op rapporteren en adviseren over de buitensport aan het management, de gemeente Arnhem en aan huurders (verenigingen). Hiervoor zijn, naast inhoudelijke deskundigheid, adviesvaardigheden en projectmatig werken belangrijke kwaliteiten.

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.675 en € 3.929 (o.b.v. 36 uur, schaal 9 cao Vermo). Je hebt een eindejaarsuitkering (6,75 % van je salaris op jaarbasis) en je bouwt pensioen op bij het ABP. Daarnaast bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel keuzebudget met o.a. sportkaart en fietsplan. Ook zijn er voor medewerkers diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een aanbod van workshops in het kader van vitaliteit.

Kom naar het Talentevent en solliciteer!

Geloof jij net als wij dat sport de stad versterkt? Denk jij dat je Sportbedrijf Arnhem als Werkvoorbereider / Projectleider Buitensport kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact!

Op dinsdag 3 december organiseren we het Sportbedrijf Arnhem Talentevent. Hier maken we graag kennis met je en kom je meer te weten over ons bedrijf en de vacatures. We hopen dat je daarna enthousiast bent geraakt om te solliciteren! Meld je vóór 1 december aan voor het Talentevent.

Wil je niet wachten op het Talentevent? Je kunt ook direct solliciteren. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 10 december, via de sollicitatiebutton op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kathelijne Erkens, Teamleider Buitensport, kathelijne.erkens@sportbedrijfarnhem.nl, 026- 377 5757.

Over Sportbedrijf Arnhem

Wij vinden het heel belangrijk dat Arnhemmers met plezier kunnen bewegen in hun eigen stad, wijk en buurt. Sport versterkt de stad! Dát is onze missie. Met zo’n 180 medewerkers en vele vrijwilligers zet Sportbedrijf Arnhem zich daar op verschillende manieren voor in: We beheren en exploiteren de zwembaden, sporthallen, sportparken en playgrounds in Arnhem en bieden daar sportactiviteiten en beweegmogelijkheden, voor iedereen. Met producten als de Sportkaart en leefstijlcoaching brengen we onze diverse klantgroepen nog beter in beweging en dragen we bij aan de gezondheid, het plezier en het welzijn van vele Arnhemmers.

Sinds 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeentelijke organisatie maar een zelfstandige onderneming (BV). We zijn een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen, waar eigen initiatief en oplossingsgericht denken wordt gewaardeerd. We zijn volop in ontwikkeling en zien veel kansen om ons sportaanbod, onze sportaccommodaties en (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.