Solliciteer
Organisatie:   Sportbedrijf Arnhem
Plaats:   Arnhem
Werkgebied:   Arnhem
Branche:   (Semi)Overheid
Functiegroep:   Teamleider
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   01-12-2019

Teamleider Techniek & Beheer

Wil jij een essentiële rol spelen in het beheer en onderhoud van de zwembaden, sporthallen en andere sportaccommodaties in Arnhem? Ben jij een kei in Techniek en Beheer en heb je leidinggevende kwaliteiten? Dan is deze vacature wat voor jou!

Je team

Het team Techniek & Beheer bestaat uit ruim 16 fte en is onderdeel van de afdeling Vastgoed & Exploitatie. Het team ondersteunt en ontzorgt de collega’s van het Sportbedrijf en houdt de sportaccommodaties in topconditie. We beheren ruim 50 sportaccommodaties in Arnhem en zorgen ervoor dat onze klanten met plezier en veilig kunnen sporten en bewegen in schone accommodaties.

Onze sportaccommodaties behoren technisch tot de meest innovatieve van Nederland. Daarnaast bouwen we nu aan een prachtig nieuw zwembad op sportcentrum Valkenhuizen. We innoveren veel, ook op het gebied van beheer. Het managen van deze veranderingen is een belangrijk onderdeel van deze functie.

Je werk

Als teamleider Techniek & Beheer zorg je ervoor dat het beheer en onderhoud van de sportaccommodaties in Arnhem op een goede en structurele manier gebeurt. Je stuurt de technische medewerkers en de beheerders functioneel en hiërarchisch aan. Je voert de plannings- beoordelingsgesprekken met de medewerkers van het team, je zorgt voor een optimale onderlinge afstemming en organiseert werkoverleggen. Je initieert innovaties en stimuleert collega’s zelfstandig te werken. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen. In deze functie werk je nauw samen met andere teamleiders en locatiemanagers binnen de afdeling. Je rapporteert aan de manager Vastgoed & Exploitatie.

Deze kwaliteiten breng je mee

  • Je beschikt over een HBO-diploma in een technische richting.
  • Je bent een enthousiaste, creatieve collega met een hands-on-mentaliteit.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie.
  • Je bent stressbestendig en flexibel.
  • Je bent klant- en servicegericht en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want ook ’s avonds en in het weekend zijn onze accommodaties volop in bedrijf.

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.675 en € 3.929 (o.b.v. 36 uur, schaal 9 cao Vermo). Je hebt een eindejaarsuitkering (6,75% van je salaris op jaarbasis) en je bouwt pensioen op bij het ABP. Daarnaast bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel keuzebudget met o.a. sportkaart en fietsplan. Ook zijn er voor medewerkers diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een aanbod van workshops in het kader van vitaliteit.

Kom naar het Talentevent en solliciteer!

Geloof jij net als wij dat sport de stad versterkt? Denk jij dat je Sportbedrijf Arnhem als Teamleider Techniek & Beheer kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact!

Op dinsdag 3 december organiseren we het Sportbedrijf Arnhem Talentevent. Hier maken we graag kennis met je en kom je meer te weten over ons bedrijf en de vacatures. We hopen dat je daarna enthousiast bent geraakt om te solliciteren! Meld je vóór 1 december aan voor het Talentevent.

Wil je niet wachten op het Talentevent? Je kunt ook direct solliciteren. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 10 december, via de sollicitatiebutton op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Hubers, manager Bedrijfsvoering, jan.hubers@sportbedrijfarnhem.nl  / 026- 377 5757.

Over Sportbedrijf Arnhem

Wij vinden het heel belangrijk dat Arnhemmers met plezier kunnen bewegen in hun eigen stad, wijk en buurt. Sport versterkt de stad! Dát is onze missie. Met zo’n 180 medewerkers en vele vrijwilligers zet Sportbedrijf Arnhem zich daar op verschillende manieren voor in: We beheren en exploiteren de zwembaden, sporthallen, sportparken en playgrounds in Arnhem en bieden daar sportactiviteiten en beweegmogelijkheden, voor iedereen. Met producten als de Sportkaart en leefstijlcoaching brengen we onze diverse klantgroepen nog beter in beweging en dragen we bij aan de gezondheid, het plezier en het welzijn van vele Arnhemmers.

Sinds 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeentelijke organisatie maar een zelfstandige onderneming (BV). We zijn een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen, waar eigen initiatief en oplossingsgericht denken wordt gewaardeerd. We zijn volop in ontwikkeling en zien veel kansen om ons sportaanbod, onze sportaccommodaties en (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.