Solliciteer
Organisatie:

Sportbedrijf Arnhem

Plaats:

Arnhem

Werkgebied:

Arnhem

Branche:

(Semi)Overheid

Functiegroep:

Personeel & Organisatie medewerker

Opleidingsniveau:

MBO

Niveau:

Starter

Dienstverband:

Vast

Uren:

32 tot 40 uur

Einddatum Vacature:

01-12-2019

Medewerker Personeels- en salarisadministratie

tevens Functioneel Beheerder AFAS-HRM (36 uur)

Wil jij een essentiële rol spelen in onze personeels- en salarisadministratie? Wil je ons als functioneel beheerder helpen om werkprocessen binnen AFAS-HRM te optimaliseren? Vind je het leuk om te werken bij een sportief bedrijf dat volop in beweging is? Dan is deze vacature wat voor jou!

Je werk

Je voert de complete personeels- en salarisadministratie uit voor onze collega’s, zoals het opstellen van contracten, het voeren van correspondentie, het verwerken van mutaties en het controleren van loongegevens. Ook geef je informatie aan medewerkers over arbeidsvoorwaarden en over het gebruik van AFAS-HRM. Je bewaakt en optimaliseert de AFAS-HRM workflows en je signaleert proactief verbetermogelijkheden. Je ondersteunt de strategisch HR-adviseur en voorziet haar en het MT van HRM-overzichten voor het managementdashboard. Daarnaast ben je functioneel beheerder van het HRM-onderdeel in AFAS.

Je team

Zowel de Personeels- en salarisadministratie als Functioneel Beheer zijn onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling bestaat verder uit Planning & Control, Financiële Administratie, ICT, Arbo en het secretariaat.

  • Deze kwaliteiten breng je mee
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met personeels- en salarisadministratie en Functioneel Beheer.
  • Je hebt ervaring met AFAS-HRM.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je ben proactief ingesteld en kunt zelfstandig werken en je prioriteiten stellen.

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.484 en € 3.591 (o.b.v. 36 uur, schaal 8 cao Vermo). Je hebt een eindejaarsuitkering (6,75% van je salaris op jaarbasis) en je bouwt pensioen op bij het ABP. Daarnaast bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel keuzebudget met o.a. sportkaart en fietsplan. Ook zijn er voor medewerkers diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een aanbod van workshops in het kader van vitaliteit.

Kom naar het Talentevent en solliciteer!

Geloof jij net als wij dat sport de stad versterkt? Denk jij dat je Sportbedrijf Arnhem als medewerker Personeels- en Salarisadministratie kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact!

Op dinsdag 3 december organiseren we het Sportbedrijf Arnhem Talentevent. Hier maken we graag kennis met je en kom je meer te weten over ons bedrijf en de vacatures. We hopen dat je daarna enthousiast bent geraakt om te solliciteren! Meld je vóór 1 december aan voor het Talentevent.

Wil je niet wachten op het Talentevent? Je kunt ook direct solliciteren. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 10 december via de sollicitatiebutton op de website.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Hubers, manager Bedrijfsvoering, jan.hubers@sportbedrijfarnhem.nl / 026-3775757.

Over Sportbedrijf Arnhem

Wij vinden het heel belangrijk dat Arnhemmers met plezier kunnen bewegen in hun eigen stad, wijk en buurt. Sport versterkt de stad! Dát is onze missie. Met zo’n 180 medewerkers en vele vrijwilligers zet Sportbedrijf Arnhem zich daar op verschillende manieren voor in: We beheren en exploiteren de zwembaden, sporthallen, sportparken en playgrounds in Arnhem en bieden daar sportactiviteiten en beweegmogelijkheden, voor iedereen. Met producten als de Sportkaart en leefstijlcoaching brengen we onze diverse klantgroepen nog beter in beweging en dragen we bij aan de gezondheid, het plezier en het welzijn van vele Arnhemmers.

Sinds 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeentelijke organisatie maar een zelfstandige onderneming (BV). We zijn een dynamisch bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen, waar eigen initiatief en oplossingsgericht denken wordt gewaardeerd. We zijn volop in ontwikkeling en zien veel kansen om ons sportaanbod, onze sportaccommodaties en (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.