Solliciteer
Organisatie:   Team Sportservice
Plaats:   Vianen
Werkgebied:   Vianen
Branche:   Sportservice bureaus
Functiegroep:   Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:   HBO/WO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:   30-11-2019

Projectcoördinator (Fondsen Sport & Cultuur)

Per 1 januari 2020 is Team Sportservice provincie Utrecht op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Projectcoördinator (Fondsen Sport & Cultuur)
16-24 uur per week

Dit ga je doen

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse fondsen waaronder de Jeugdfondsen Sport & Cultuur in de provincies Noord-Holland en Utrecht. Je bent het aanspreekpunt voor de diverse aangesloten gemeenten. Je brengt (externe) partijen samen, zoekt samenhang met verschillende programma’s en bewaakt de voortgang. Je geeft presentaties en bezoekt netwerkbijeenkomsten. Je bent het aanspreekpunt voor de fondsenwerving en sponsoring. Je weet een gunfactor te creëren wat zich uitbetaalt in het bereiken van steeds meer kinderen en in fondsenwerving. Uiteraard heb je hiervoor ook afstemming met jouw collega’s van Team Sportservice.

 

Je bewaakt doorlopend de activiteiten in relatie tot de begroting en bespreekt regelmatig de prognoses met de partners. Ook de schriftelijke verantwoording inclusief financiële verantwoording van de fondsen behoort tot je werkzaamheden.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, oudere mensen actief blijven, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

Dit breng jij mee

Je beschikt over HBO-niveau met een commerciële instelling. Je maakt makkelijk contact, waardoor je snel een netwerk opbouwt. Je hebt ervaring met het geven van presentaties en relatiebeheer. Daarnaast is kennis van het werken met gemeenten een meerwaarde. Dit bezorgt je een voorsprong op andere kandidaten. Tevens is kennis van financiën van belang aangezien ook de schriftelijke verantwoording inclusief financiële verantwoording van de fondsen tot je werkzaamheden behoort. Projectcoördinatie is voor jou bekend werkterrein, wat blijkt uit eerdere ervaringen.

 

Voor werken buiten de kantooruren draai jij je hand niet om, flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Met een werkgebied van de provincies Utrecht en Noord-Holland ben je regelmatig onderweg, beschikking over een auto is dan ook noodzakelijk. Je werkt in een team en kunt daarnaast kunt ook prima zelfstandig werken. Kortom; wij zoeken een assertieve duizendpoot, die zich ondernemend opstelt en met nieuwe initiatieven komt om het netwerk rondom de fondsen nog meer uit te breiden.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een contract op projectbasis voor de periode van 12 maanden. Een verlenging na deze periode is mogelijk gedurende de projectperiode. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 8.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Reageren kan tot en met 30 november.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Arianne Niks, arianne.niks@jeugdfondssportencultuur.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.