Solliciteer
Organisatie:   Team Sportservice
Plaats:   Stolwijk
Werkgebied:   Krimpenerwaard
Branche:   Sportservice bureaus
Functiegroep:   Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:   MBO/HBO
Niveau:   Starter
Dienstverband:   Vast
Uren:   24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:   08-12-2019

Buurtsportcoach Team Sportservice Krimpenerwaard

Team Sportservice is per 1 januari 2020 voor de gemeente Krimpenerwaard op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Buurtsportcoach Team Sportservice Krimpenerwaard
24-32 uur per week

Dit ga je doen

Als Buurtsportcoach bij Team Sportservice ben je in de Krimpenerwaard dé persoon op het gebied van sport en bewegen. Je organiseert sportkennismakingsactiviteiten voor jong en oud met als doel de inwoners van de verschillende dorpen toe te leiden naar structurele deelname aan sport en bewegen. Je netwerkt en verbindt tussen alle betrokken partijen in de buurt. Je gesprekspartners zijn onder andere maatschappelijke organisaties, gemeente, zorginstellingen, welzijnswerk, scholen, verenigingen en inwoners. Je bent het aanspreekpunt voor beweegactiviteiten binnen en in samenwerking met basisscholen.

Samen met jouw collega’s, scholen, verenigingen, inwoners en partners in wijk en kern geef je uitvoering aan projecten en activiteiten op het gebied van sport en bewegen en een gezonde levensstijl die aansluiten bij de wensen en behoeften van alle inwoners van Krimpenerwaard.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, oudere mensen actief blijven, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

Dit breng jij mee

Wij vragen minimaal een CIOS of Sport en Bewegen (niveau 4) diploma en/of een afgeronde HBO opleiding gericht op sport(management). Een ALO-diploma is een pre. Je hebt kennis en ervaring met de uitvoering en coördinatie van sport en/of cultuur activiteiten. Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met aangepast sporten. Je kent de mogelijkheden binnen de sport voor mensen met een beperking.

Wat betreft competenties ben je een netwerker, pionier en verbinder, een echte teamplayer en kun je goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af. Om ons team complementair te maken bezit je over ondernemerschap, interesse in het bewegingsonderwijs, de nodige dosis creativiteit en innovatiekracht. Je bent bereid om af en toe in de avonduren te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract tot en met december 2020. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport (schaal 7).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Gert-Jan Klop van Team Sportservice Krimpenerwaard, tel: 06-55 14 06 24, gjklop@teamsportservice.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De uiterlijke reactietermijn is 8 december 2019. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.