Solliciteer
Organisatie:   Omroep Zeeland
Plaats:   Oost-Souburg
Werkgebied:   Oost-Souburg
Branche:   Journalistiek
Functiegroep:   Journalist
Opleidingsniveau:   HBO
Niveau:   Ervaren
Dienstverband:   Vast
Uren:   32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:   Geen einddatum

Redacteur / Verslaggever (Nieuws & Sport)

Omroep Zeeland werkt met een redactie voor het nieuws van de dag én met vijf kernteams (Team Sport, Economie, Lifestyle, Veiligheid en Politiek) die zelfstandig met een eigen planning en keuzes hun werkveld bestrijken.

Wil jij je kwaliteiten inzetten en je verder ontwikkelen in zowel de algemene nieuwsverslaggeving als in de sportjournalistiek?. Dan kom je bij ons afwisselend te werken in het Kernteam Sport én in de Dagredactie Nieuws.

Voor onze nieuwsredactie zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van

Redacteur / Verslaggever (Nieuws & Sport)

(Algemeen Nieuws en Sportnieuws)

Als Redacteur / Verslaggever herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde journalistieke HBO opleiding en al enige jaren ervaring als Redacteur/Verslaggever en aantoonbaar bekwaam op de diverse mediaplatforms;
 • Nieuws en met name sport is voor jou een way of life. Je bent dus uitstekend op de hoogte van wat er speelt;
 • Je bent inzetbaar voor radio & tv verslaggeving (ook live), onlineplatforms en ook voor bureau redactionele taken;
 • Je bent een professional die op een creatieve manier journalistiek bedrijft en de verhalen aansprekend kunt vertellen;
 • Je bent proactief en je hebt het vermogen eigen nieuws (onderwerpen) te genereren;
 • Je bent niet alleen een teamplayer, je beheert ook je eigen journalistieke agenda en je bent in staat een eigen netwerk op te bouwen;
 • Onregelmatig werken, met name in de weekenden, is voor jou geen probleem. In het rooster voor de sport werk je 3 van de 4 weekenden;
 • Je bent vaardig met de online platforms en social media, je kunt zelfstandig monteren (bij voorkeur met Avid en Dalet) en werken als ‘Camjo’;
 • Je bent woonachtig in Zeeland of bereid om in deze mooie provincie op korte termijn te komen wonen.

Wat biedt Omroep Zeeland jou?

 • Een boeiende functie in een dynamisch bedrijf met veel leuke collega’s die bevlogen bezig zijn met hun vak en de missie van de omroep.
 • Een fulltime functie (gemiddeld 36 uur per week) met een arbeidscontract voor een jaar met perspectief op verlenging. Standplaats is Oost-Souburg. Een salaris op basis van ervaring en kwaliteiten conform de CAO voor het Omroeppersoneel.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform zoals vakantietoeslag 8%, een decemberuitkering 6%, directe opname in het pensioenfonds met een gunstige premieverdeling. Bij verhuizing is een verhuiskostenvergoeding van toepassing.
 • Alle ruimte om je talenten te ontplooien. Onze eigen Omroep Zeeland Academy biedt online trainingen, die jou beter maken in jouw vak en je verder op weg helpen in jouw loopbaan.
 • Prachtige zeezichten en recreatiemeren, vele kilometer strand, mooie Zeeuwse stadjes, volop recreatie en zomerhappenings, Antwerpen en Gent om de hoek. Rijden zonder files. Betaalbare huizenprijzen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Mijnheer (Eindredacteur), te bereiken op 0118-499900.

Solliciteren op de functie van Redacteur / Verslaggever
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt het je aan? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Journalistiek, Journalistieke, Redacteur, Verslaggever, Media, Onlineredactie, Sport, Nieuws, Bureauredactie, Omroep Zeeland