Solliciteer

Het valt niet mee om in deze snelle en welvarende maatschappij een gezonde levenswijze op na te houden. Zo staat de balans tussen werk en gezondheid door stijgende economische productiviteit onder druk en neemt inactiviteit door opkomst van technologie verder toe. Daarbij heeft de corona crisis de noodzaak en urgentie om vitaliteit oplossingen te implementeren verder vergroot.

Het 17e Sport Innovatie Congres gaat met een gevarieerd, praktisch en inspirerend programma in op deze noodzaak en de cruciale rol die innovatie voor sport & vitaliteit nu én in de toekomst speelt.

Niet fysiek en één dag op één locatie, maar digitaal in vier seminars. Tijdens de seminars gaan we in op de uitdagingen en innovatieve invullingen van sport & vitaliteit op verschillende deelgebieden: op scholen, in de sport, op de werkvloer, in de openbare ruimte en bij je thuis.

Live & on demand
Live meekijken of op ieder moment terugkijken. In de online event omgeving heb je altijd toegang tot de seminars van het congres.

Praktisch & informatief
Door praktijkvoorbeelden en inspirerende sprekers ontdek je het belang van vitaliteit in jouw werkveld en hoe je daar invulling aan kunt geven.

Digitaal netwerk
In de online event omgeving maak je direct contact met andere deelnemers. Ontdek kansen, maak verbindingen en start samenwerkingen!

Je kan je hier gratis aanmelden.