Solliciteer

Wilt u uw kennis verbreden en nieuwe netwerken op doen? Dan is Fontys SHARE wat voor u! Dit jaar organiseert Fontys Sporthogeschool wederom het jaarlijkse terugkomend werkveldsymposium, maar dan in een nieuw jasje!

Fontys SHARE zal plaatsvinden op donderdag 21 januari van 13:30 tot 17:00 en zal volledig in het teken staan van samen een leven lang bewegen.

Tijdens Fontys SHARE kunt u gratis deelnemen aan verschillende webinars met relevante onderwerpen zoals de gezonde thuis werkplek, de mentale gezondheid tijdens COVID-19 en bewegend leren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen en te leren van andere professionals. Het kennisevent zal volledig online plaatsvinden, waardoor iedereen in de gelegenheid is om deel te nemen ondanks de coronamaatregelen.

Lijkt dit u wat en wilt u verzekerd zijn van een plekje? Zet Fontys SHARE dan snel in uw agenda en meld u aan via www.fontys-share.nl. De inschrijvingen zijn al geopend en ondertussen is al meer dan 60% van de 250 plekken bezet. Wees er snel bij, want VOL = VOL! Inschrijven is mogelijk tot en met 19 januari!

Hopelijk zien wij u op donderdag 21 januari bij Fontys SHARE!

 

 

Tot dan!