Solliciteer
Dit jaar organiseert Techonomy een free event. Natuurlijk weet je inmiddels dat de wereld van digitale marketing en technologie zich razendsnel ontwikkelt. Juist daarom organiseren wij op 27 & 28 januari de Marketing Software Summit. In twee ochtenden verbinden we vooruitstrevende professionals met de kennis, tools en marketing innovaties die nodig zijn om voorop te (blijven) lopen in de steeds veranderende wereld. Een gratis event voor iedere digitale marketeer, technology manager, marketing-IT’er of communicatie specialist. Dus niet alleen voor de ‘techies’ onder ons, maar juist ook voor de ambitieuze marketeer die hier meer over wilt weten.
We hebben dé market leaders uit de software industrie geselecteerd. Experts van o.a. Selligent Marketing Cloud, Clang marketing automation software, LeadFamly, BlueConic, Exponea, Falcon.io en vele meer delen hun kennis, tools en marketinginnovaties. Ze onderscheiden zich in snelheid en toepasbaarheid van hun oplossingen. Geen flauwe product praatjes, wel inzicht in de kansen en mogelijkheden van deze martech software leaders. En natuurlijk wordt dat allemaal door onze onafhankelijke specialisten ingeleid en in de juiste context gezet. Zodat je na het volgen van de Summit weet welke slimme innovaties je voor jouw organisatie toe kunt passen.

De Marketing Software Summit is volledig digitaal & gratis toegankelijk. Wil je meedoen? Registreer je dan even op www.marketingsoftwaresummit.nl. Op deze website kun je ook het volledige programma bekijken en vind je meer informatie over de Summit.