Solliciteer
Niet eerder werd op het gebied van sportbeleid landelijk zo gericht aan dezelfde thema’s gewerkt. Het sportakkoord maakt dat Nederland zich focust op enkele belangrijke thema’s. Dit dient er uiteindelijk voor te zorgen dat wij met elkaar het verschil weten te maken en impact weten te realiseren.
Tegelijkertijd zien we dat het thema vaardig in bewegen voor velen een nieuw thema is. Binnen het gemeentelijk beleid heeft dit thema niet eerder een plek gekregen. Hierdoor zien we op lokaal niveau steeds dezelfde vragen en uitdagingen ter tafel komen. Kortom iedereen doorloopt eenzelfde proces met vergelijkbare uitdagingen en vragen over het onderwerp motorische ontwikkeling.
De Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en de MQ Scan hebben de handen ineengeslagen om gemeenten te helpen de motoriek en het sport en bewegen steviger, nog gerichter en meer rendabel vorm te geven. Daarin is data-driven beleid een zeer belangrijk onderdeel.
Inmiddels werken de VSG en MQ Scan samen met verschillende gemeenten in het land. Dat heeft veel interessante inzichten en kennis opgeleverd die wij graag met andere collega’s in het land willen delen.
In een 45 minuten durend webinar met 15 minuten ruimte voor vragen in de Q&A praten wij je helemaal bij over de volgende onderwerpen:
·     Relevante onderzoeksinzichten m.b.t. motorische ontwikkeling
·     Handvatten en ervaringen van collega-professionals in het land
·     Hoe inzichten en monitoring van waarde kunnen zijn voor jouw beleid en aanpak

Dit zou jou en je collega’s of ‘vaardig in bewegen’-teamleden inzicht kunnen geven om zo op een slagvaardige wijze handen en voeten te geven aan het thema vaardig in bewegen binnen jouw gemeente.

Laat je inspireren en neem deel aan ons webinar
donderdag 17 september, 2020 @ 15:45 tot 16:45 uur