Solliciteer
Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij SportVibes als directielid, heeft Teun Verheij besloten zijn eigen pad als ondernemer verder te gaan ontdekken. Als medeoprichter van SportVibes Digital begon Teun vijf jaar binnen de SportVibes familie om de kennis op het gebied van digitale communicatie en sport verder te verankeren met marketing- en events activiteiten van de organisatie. Inmiddels is de organisatie doorgegroeid naar een full-service 40 FTE mede door de fusie met Shivers.

De afgelopen jaren heeft Verheij volgens de rest van de directie een enorme toegevoegde waarde gehad voor het bedrijf en met zijn talenten en ambities wisten zij dat Teun ergens zijn eigen diepere wens, die van eigen ondernemerschap, zou gaan najagen. Dat moment is nu gekomen aldus Verheij. “Ik ben vol trots en dankbaar aan iedereen binnen de organisatie voor de groei en ontwikkeling die we gemaakt hebben. Ik heb ook hele mooie opdrachten mogen werken, maar met name de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix geeft mij het grootste Kicken Moment. Daar doe je het voor. Er is met zoveel partijen, shareholders en partners heel snel gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Hopelijk gaat hij nog wel gereden worden volgend jaar, maar dat is afwachten. Ik blijf gelukkig wel verbonden aan SportVibes en de Grand Prix als Head of Marketing, Communications & Media en daar ben ik erg blij mee”.

Verheij heeft vanwege zijn werk en 100% focus voor SportVibes nog geen tijd gehad alles uit te werken. Met dit afscheid heeft hij genoeg tijd om rustig na te denken wat de toekomst brengt. Een relatie met sport zal hij altijd houden, maar of het volledig in de sport is, dat weet hij nog niet. We zullen het vast en zeker binnenkort zien.