Solliciteer

Marcel van de Goor stapt per 1 april over naar sportevenementenbureau Team TOC. Van de Goor (rechts op de foto) was de afgelopen vijf jaar Head of Events bij Red Bull Nederland.

Als Head of Events bij Red Bull Nederland werkte Van de Goor aan diverse evenementen, zoals de Red Bull Knock Out, Red Bull Zeepkistenrace, de Red Bull Caravanrace en Wings For Life. Voordat Van de Goor bij Red Bull aan de slag ging, was hij ruim tien jaar Project- en Event Manager bij sportevenementenbureau Shivers – in 2015 overgegaan in SportVibes.

Bij Team TOC gaat Van de Goor zich samen met directeur/eigenaar Eric Kersten richten op de verdere ontwikkeling van het bedrijf, in het verleden onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de WK Veldrijden in Hoogerheide (2009 en 2014), de WK BMX in Ahoy Rotterdam (2014) en de WK Handboogschieten in ’s-Hertogenbosch (2019). Met de transfer van Van de Goor bestaat het team uit 9 personen.

van der Goor: “Samen met directeur Eric Kersten en het complete team ga ik mooie events neerzetten, de operationele structuur vormgeven en het bureau hopelijk verder laten groeien”, vertelt Van de Goor over zijn nieuwe rol bij Team TOC. “Een bureau met een warme Brabantse grondslag, hetgeen goed bij mij past. Een eerlijke, warme en ‘gezellige’ omgeving waar de laatste jaren prachtige events zijn neergezet. Met veel plezier kijk ik naar de toekomst. Team TOC organiseert in 2020 onder meer de WK Ultimate Frisbee 2020 in Leeuwarden. Daarnaast werkt het bureau aan de European Company Games 2021 in Arnhem, de WK Veldrijden 2023 in Hoogerheide en gaan we verschillende nieuwe concepten uitwerken.”

Eric Kersten (Directeur/eigenaar Team TOC): “Marcel is een bekend gezicht voor ons. De afgelopen jaren hebben we onder meer met elkaar samengewerkt tijdens Red Bull Kop over Kop, de Red Bull Zeepkistenrace en Red Bull Next Gen. Dat is van allebei de kanten bijzonder goed bevallen. Met zijn kennis en ervaring bij een groot merk als Red Bull voegt Marcel echt iets toe aan ons bestaande team. Naast evenementen voor sportbonden, overheden en het bedrijfsleven willen we in de toekomst nog meer eigen concepten ontwikkelen. Marcel gaat ons daarbij helpen.”