Solliciteer
Graag willen wij u op de hoogte brengen van een nieuwe samenwerking in de sport- en beweegbranche. SportNetwerk, het carrièreplatform voor sportprofessionals van Sander Fonville en SportUnie, het vacatureplatform voor sport- en beweegprofessionals van Allard Ganzevles hebben de handen ineen geslagen.

Met het live gaan van de vernieuwde website en een aantal sub-labels, waarvan sommige binnenkort live gaan met een eigen site, was het voor SportNetwerk tijd om door te pakken. Als grootste carrièreplatform in de sport in Nederland is het doel om dit nog verder uit te bouwen. 

Sander Fonville: “Ik heb gemerkt dat het lastig is nu volledig mijn aandacht te richten op het uitbreiden van Sportnetwerk, zeker door onze focus op SportScoutz. We willen onze stevige positie graag behouden, helemaal nu het voor werkgevers moeilijker is om voldoende goede reacties op vacatures te ontvangen. Door een mooiere site te presenteren (meer hierover hier) en meer mogelijkheden te bieden aan werkgevers en werknemers, hebben we al een stap in de goede richting gezet. Door het samengaan met Sportunie denken wij dit nog beter te kunnen realiseren. De kracht van Allard’s netwerk zit hem met name in de operationele vacatures, zeg maar de uitvoerende sport- & beweegvacatures en zijn contacten met hieraan gerelateerde onderwijsinstellingen.”

 

Allard: “Mijn toegevoegde waarde voor SportNetwerk zal liggen in het binnenhalen van vacatures binnen de verschillende branches als de Sport BSO’s, sportbedrijven en onderwijs voor vacatures zoals buurtsportcoach, pedagogisch medewerker sport, docent lichamelijke opvoeding en zweminstructeur. Sportunie zal verder worden uitgebouwd richting stages, afstudeeropdrachten en bijbanen voor studenten, zodat we een duidelijker verschil tussen beide websites aanbrengen. Ik zal me dan ook actiever laten zien op de sportopleidingen, de ROC’s en HBO opleidingen.” Door de jarenlange opgebouwde netwerken van beide partners zal optimaal geprofiteerd kunnen worden van hun bereik en dienstverlening.

 

De komende tijd staan nog meer ontwikkelingen op de planning om werkgevers en haar (toekomstig) personeel nog beter te faciliteren in het vinden van de juiste matches. Houd ons in de gaten!